Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

понеделник, 4 октомври 2021 г.

Съвети за избор на перфектната рокля



Поканени ли сте на сватба, събиране, следващо дипломиране или просто не сте купили роклята, която ще носите по новогодишните празници? Ето няколко насоки, за да можете да изберете най-ласкавата рокля според вашия тип тяло:


Фигура пясъчен часовник: носете драпирани костюми от лен.

Круша: използвайте плътно прилепнали към тялото рокли от ликра.

Ябълка: Най-добре е да носите рокли в кройка "империя" под бюста. Никога не използвайте кройката "русалка", защото тя подчертава бедрата. В идеалния случай изберете материи, които се движат.

Фигура банан: потърсете дизайни, които дават обем. Не носете прилепнали костюми, защото те могат да накарат тялото да изглежда плоско, без извивки.

Слабо дефинирана талия: избирайте рокли с А-образна линия, тъй като те подчертават тази част на тялото и скриват бедрата.

Важно е да се отбележи, че най-ласкателният стил е А-линия, тъй като тя подхожда на всички типове тяло. Разбира се, сайтове като superdrehi.com съветват да изпробвате роклите, тъй като много стегнати са много добре структурирани, така че те спестяват фигурата и изглеждат добре.

Имайте предвид, че ако сте с по-светла кожа, по-добре е да изберете рокли в силни цветове, като синьо, зелено, фуксия или червено. Напротив, ако имате по-тъмна кожа, изберете жълти, розови, лимоненозелени, електрически сини или фуксиеви тонове. Изоставете черно и тъмно синьо.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger