Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

неделя, 6 август 2017 г.

Залагания на живо стратегии за над 1.5 гола

Нашите съвети и стратегии за залагания са бърз и лесен начин да започнете.


Над 1.5 гола стратегия футболни залагания

цели система над 1.5 е много по-надежден начин да залагате, отколкото над 2.5.


Под 1.5 гола" означава, че ще се очаква 0 или 1 гола. "Над 1.5 гола" означава, от които се нуждаем, за да видите най-малко 2 гола в мача.

Залози за тази стратегия никога не са поставени преди мача, само на живо игри в игра.

Коефициентът за над 1.5 гола са склонни да се повиши бързо. Преди цени на играта за над 1,5 гола са 1.30 или повече. Не е достатъчно да се направи прилична печалба. След като играта започва всяка минута без гол повдига коефициентите.
След 15 минути можете да очаквате коефициенти около 1.45 и след 30 минути около 1.70. Ако първата половина не произвежда никакви цели на всички - коефициентите могат да получат до 2.0 или не е приключила!
Това е, което чакаме и това е, когато ние ще поставим нашата залог. Ако искате, можете да поставите залог след 40 минути в първата половина или по време на половин час. Колкото по-скоро място, понижи печалбата ще бъде.

След като се вкарват головете коефициентите ще падне обикновено обратно до 1.5, като Ви поставя в перфектна позиция да продават на залога или да направите пари в брой, дали вашият букмейкър подкрепя това. Времето на първия гол и определя колко ще спечели. В идеална позиция, първата цел ще бъдат отбелязани между 46-тия и 55-тия минути. И това се случва много често!
Не поставяйте залози в първите 30 или 40 минути на срещата. След това (за предпочитане през половината време) залагам на над 1.5 гола! Използвайте тази стратегия за игри, които са на разположение за залози на живо и на играта е силен кандидат за над 2.5 гола.
Ако ранен гол ви изненадва - забрави тази игра и да продължат напред. Тази стратегия не е подходящ вече.

Ето списък на игрите, които направихме по време на нашия тестов период стратегия. Ние сме включили момента на поставяне на залога, на клада и коефициенти.
  • Рома - Каляри. В 27 'минута Над 1.5 гола - 30 € @ 1.5. Цел скоро след това и Lay на 1.19.
  • Портсмут - Нюкасъл. 47 '- обратно Над 1.5 гола - 30 € @ 2.44. Цел постигането на една минута по-късно - Lay 30 € @ 1.41. Играта завърши 0-3!
  • Челси - Уестхям, 28 '- Назад Над 1.5 гола - 30 € @ 1.53. След 10 минути гол и Lay 30 € @ 1.12
  • Хофенхайм - Шалке - 26 '- Назад Над 1.5 гола - 50 € @ 1.55. В 39 'минута гол и Lay 47 € @ 1.19.
  • Малага - Nunmancia. 46 '- Назад Над 1.5 гола - 22 € @ 2.36, в 88' минута два гола за 2-0!
  • Севиля - Виляреал. 25 '- Назад Над 1.5 гола - 20 € @ 1.68. В 35 'минута гол и Lay 20 € @ 1.32
  • Кайзерслаутерн - Фрайбург. 15 '- Назад Над 1.5 гола - 69 € @ 1.50. Не са цели. В 30 'отново 20 € @ 1.90 и в 46' минута отново 12 € @ 2.36. Първи гол в 57 'минута, а друга по-късно. Всички залози спечелиха!
  • Чарлтън - Дарби. 15 '- Назад Над 1.5 гола - 40 € @ 1.6. В 35 'гол и Lay 40 € @ 1.21.
Всички игри са направили пари! Само двама от десет са губещи - Сасуло - Анкона (-16 € - един отбелязан гол и вече е твърде късно в мача за търговия без загуба) и Рекреативо - Осасуна , където се поставя на залога в 47-мо минути 16 € @ 3 , но първият гол дойде много късно в 87-ата минута. Твърде късно е да търгувате.
Понякога, екипите ще ви държат на ръба на 80 минути, преди да стартира играта. Обърнете внимание на това:

Обектив - Монпелие

Първо е заложил за над 1,5 гола при 1,55 и отново при 2.5, и двата гола бяха вкарани в последните три минути! + 74.18 €!

Над 1.5 гола е чудесна универсална система. Единственият недостатък е, - ще трябва да гледат мачовете или поне водят следите на живо на полувремето и ще трябва време, за да направим това. Но в края на краищата - това си струва! Ако сте сериозно за печелене на пари с залагания, тази стратегия може да бъде една от основните си създателите на пари.

Бързо обобщение:

Заложете на над 1,5 гола, вместо 2,5
Анализирайте игри и само тези, предвидени за над 2,5 класират за тази стратегия
Не поставяйте залози, докато шансовете за над 1,5 гола достигнат най-малко 1,50 или повече (Ви препоръчваме да изчакате 40 минути или цялото първо полувреме)
Ако се вкарват головете в първите 60 минути на срещата, ще бъде печелене на пари, ако ги изтеглиш или можете да оставите на залога отворен и изчакайте още един гол. Това зависи от това, което виждате, ако гледате играта. Ако целта е да висят във въздуха - я държи отворена.
Ще играя тази стратегия на борсата за залози или на нашите букмейкъри с парични си функционалност.

Залози Над 0,5 гола на футбол

Тази стратегия ви позволява да печелят много пари, без голям риск за банката си.


Ние ще заложи на над 0,5 гола на футболния (футбол) игра. Най-малко един гол трябва да бъдат отбелязани от един от екипите. Само 0-0 равенство унищожава спечелване последователност.
Ако изберете внимателно си игри, лесно можете да получите чрез 30 или 60 кръга в един ред и това е, което ние се стремим за.
Системата е прогресивна. Вие трябва да заложите всичко в във всеки кръг.
Системата се играе на борсата за залагания на в-игра игри - по време на игра. Вие също може да използвате всеки друг букмейкър , който предлага залози на живо, но вие ще получите по-добри цени на борсата.

Задайте дял да започнете. 2 €, 5 € или 10 € ще бъдат достатъчни.
Намери игра, която сте сигурни, няма да свърши с 0-0 равенство.
изберете гола Над 0,5 пазар, или общ брой голове пазар.
Понякога, под / над 0,5 гола на пазара има по-достъпни, отколкото на пазара на Общо голове и обратно пари. двамата Проверете ако играете на борса за залагания. В над / под пазарната изплаща печалби в рамките на минути, след като е вкаран гол, а на брой голове в пазара на играта трябва да се прекрати преди печалбите се изплащат. Вие решавате кой ще използвате, и двете означават едно и също - целта най-малко един в играта.

Това е вариант, което търсите - 1 или повече гола. Както можете да видите - в момента, няма много активност, само 77Gbp достъпно да се обзаложим, но това ни води до следващата ни важен момент:
НЕ Място залози преди мача. Изчакаш играта да започнете! Тя трябва да бъде На Живо игра, където ще можете да залагате по време на мача НА ЖИВО!
Сега имате няколко възможности, когато, за да поставите залог:
Ако очаквате ранен гол - искате да заложите, веднага след като започне играта.
Нашият съвет - коефициентите за Над 1 цел трябва да бъде най-малко 1,11! Не поставяйте залози преди това. Ако ранен гол изненадва просто преминете към следващия мач. Трябва да се има предвид, че обменът също отнема 5% комисионна от печалбата си, така че чакаме 1.11 (най-малко) . Вие наистина не трябва да се поставят всичко под тази.
Можете да изчакате до 30 минути.
Статистически първите отбелязани голове по това време. Това ще увеличи цените си още повече.
Изчакайте за първата половина на края, без цели и място на залога по време на полувремето.
Това ще даде тласък на коефициентите над 1,20 и увеличаване на печалбите. Това е препоръчителният вариант за осъществяване на залагания върху Над 0.5 гола.
Вие решавате какво работи най-добре за вас!

Нека да погледнем колко можете да спечелите с помощта на тази стратегия, която ще спечели 10 €.

Ако поставите залозите при прогнозни коефициенти на 1,10, 30 поредни победи, ще се размножават си дял 17 пъти:
10 € х 17 = 170 лв!
Ако поставите залозите около 1,20, 30 поредни победи, ще се размножават си дял 237 пъти:
10 € х 237 = 2,370 €!

Той е на стойност като погледнете "над 0,5 гола" стратегия на залагане. И не забравяйте - играят на борса за залагания и да се възползват от по-високи цени и по-голяма ликвидност на пазара.

Залози за управление на парите

Една много важна част от спортни залагания. Залози без управление на парите могат да бъдат катастрофални.


Плоски единичните залози

С колове плосък единични залагания, че винаги се обзаложите, същата сума.
Изберете колко единица е на стойност (между 3% и 5% от вашата банка) . След Игрите са поставени в три категории - 1, 2 и 3 единични пиеси. 1 единица означава - това е рисковано игра, 2 е редовен, 3 е игра, и си заслужава залагане на.
Никога не трябва да се обзаложите, повече от три единици!
Това е най-широко използваната управлението пари с професионални залагащите. Той е популярен с преоценка на устройството в края на сезона. Това зависи от вашата банка колко е нараснал или свива, да вземе 3-5% от него и това е вашата нова единица.
Друг важен фактор, когато се използва единици е - винаги имайте шансовете си в близост до 2.0!

въже което крепи утлегар

Удвоете залога си всеки път, когато губите. Един пример: Заложете 2 € на една игра. Ако сте спечелили, обзалагам 2 € в следващия мач. Ако сте загубили, удвои залога си и да заложите 4 € за следващата си залог. Ако сте загубили отново залог 8 €!
Винаги се удвои залога си, ако сте загубили. След като спечелите, ще получите всичко обратно + направи 2 € заложите на първо място. Вие трябва да бъдете внимателни, за да изберете игри с коефициент поне 2.0, в противен случай, няма да се върне в играта и постоянно губят пари.
Мартингейл е популярен в казино игри, където можете да го опитате на рулетка или блекджек (21). Дръжте залагане на черно (винаги се удвои залога си, ако изгубен) и рано или късно ще спечели.

обърнат Martingale

Удвоете залога си, ако спечели само. Ако започнете с 2 €, спечели залог при 2.0, и загубите - ще продължи с клада 2 €. Ако сте спечелили - можете да се обзаложа, 4 € за следващия си залог. В случай, че сте спечелили - залог 8 € и така нататък. Винаги се удвои миналата залога си печеливша. Ако сте загубили, върнете се на клада 2 €.
Тази система може да ви направи много пари, ако сте на победната серия.

Препоръчваме ви да използвате залозите на дялове. Каквото и да изберете, всичко е по-добре от залагания без дисциплина и план.

15 залози в един ред

Можете ли да изберете победител, не веднъж, не два пъти, но 15 пъти подред?


Започнете с 5 € и да ги заложи на един или повече съвпадения (единичен или множествен залог) с единични или комбинирани коефициент 2.25.
Ако спечелите - пази 25% от печалбата си в профила си и да заложите на останалата част на друг залог на 2.25. Продължи да прави това в продължение на 15 кръга. През 14 кръг, дръжте 57% и да заложите на останалата част, в последния кръг - оттегли всичко.

Ако получите през всичките 15 рунда, ще направи около 20,000 €!


Ако не успеете един кръг, отидете на 2 крачки назад. Три поредни загуби ще ви връщат към 1. кръг Тя може да се случи, но можете да загубите само 5 €! Всичко останало е букмейкъри пари така или иначе.
Помислете за това - 5 € инвестиции и 20,000 € потенциал за печалба. Ами струва да се опита.

стратегия Тенис залагания

Тази стратегия е била успешно тествана по време на един тенис сезон с голяма печалба.


Един класически сценарий, който се повтаря в тениса е - фаворит ще имат бавен старт в първия сет. И това е момента, в който се чака.

Как да се доближава до играта?

Любими обикновено идват с много ниски цени, не си струва да залагате. Вземете Джокович например. Той рядко е над 1.10, но този вид играчи губят, също!
И двамата играчи използват първия сет, за да получите в играта, за да "докоснат и да се чувстват" съперника си и да се анализира тяхната игра. Веднага след като нашият силен фаворит изостава (което се случва по-често, отколкото си мислите) ще заложите на него.
Чакаме за губещия да пробие сервиса си и това ще повиши шансовете любимия ни играча мигновено. Ако имате късмет, аутсайдера двойно ще го разбие и да увеличи цените още повече!
Уверете се, че когато нашият любим е зад, че той е на разположение на най-малко 1.80 или повече. Сега, вие сте готови да заложите на него. Един прост пауза в полза на нашия любим ще намали достатъчно за успешното теглене коефициенти.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger