Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

четвъртък, 21 септември 2017 г.

Гледайте безплатно телевизия с тези 5 приложения за Андроид

Топ 5 най - добрите приложения за гледане  телевизия на живо безплатно на всеки Андроид



Има много страхотни приложения за Андроид, които са на разположение, но само няколко от тях ви позволяват да гледате безплатна телевизия на живо. По-долу можете да намерите Топ 5 приложения, за да гледате телевизия на живо на всички устройства с Андроид.
За да получите всяко приложение за Android в този списък направете следното
1. Отидете в "Настройки" 
2. Отидете на "Неизвестни източници" 
3. Уверете се, че сте включили 
4. Изтеглете всяко приложение от този списък.

1. EDoctor IPTV App
Има много страхотни приложения за Android, които ви позволяват да гледате безплатна телевизия на живо. Въпреки че eDoctor е най-доброто приложение за живо за 2017 г. Той има хиляди канали, от които да избирате. Всички канали са в HD и никога не буферират. Това приложение също има много канали от различни страни по света.
Изтеглете EDoctor IPTV  оттук
2. На живо Net TV
Live NetTV е приложение за Андроид, което е много интригуващо и ви дава много опции за всеки канал, който гледате. Например, ако сте в категорията за развлечения, можете да избирате телевизионни канали от Индия, Пакистан и след това интернационални, които включват добре познати канали в САЩ.
Изтеглете Live NetTV  оттук
3. Mobdro
Mobdro е приложение за Андроид, което е от доста време. Приложението продължава да става все по-добре и по-добре. Оформлението е много лесно да се следват и това приложение предлага безплатна телевизия на живо, а също и филми в едно приложение. Също така има още много опции, които предлага това приложение.
Изтеглете Mobdro  оттук
4. USTV
Има много чудесни приложения, които ви позволяват да гледате телевизия на Андроид. Но няма подобно приложение. Това ви дава всички основни Американски телевизионни канали и има много прост, но полезен интерфейс.
Изтеглете USTV  оттук
5.  Play Live TV
Play Live TV е един от най-новите приложения за Андроид, който ви позволява да гледате телевизия на живо безплатно. Интерфейсът е много прост и можете да гледате телевизия на живо безплатно и от чужбина. 
Изтеглете Play Live TV  оттук


Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger