Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

вторник, 8 август 2017 г.

7 Безплатни Приложения за Гледане на Онлайн Филми

Този списък с безплатни филмови приложения ще постави стотици безплатни филми за стрийминг на една ръка разстояние. Инсталирайте ги на вашия смартфон или таблет и ще сте готови да гледате безплатно филми по ваш избор в само за няколко минути време.
Не само, че тези безплатни филмови приложения ви позволяват да гледате филми, но много от тях да ви позволяват да гледате безплатно телевизионни предавания директно от своя телефон или таблет. Това е един чудесен начин да се изравнят по любимите си предавания, когато сте в движение.
Безплатните филми можете да получите достъп от безплатни филмови приложения включват комедия , екшън , ужас , драма , документален филм , семейство , както и много други видове филми. Наистина има за всекиго по нещо.
Забележка: Вижте в долната част на всеки профил, за да видите какви устройства се поддържат с тези безплатни филмови приложения.
Crackle поддържа почти всяко устройство, можете да си представите, включително всички популярни мобилни устройства, повечето интелигентни телевизори, стрийминг плейъри и игрови конзоли, в допълнение към обикновен уеб браузър.
Тествах iPhone версия на приложението Crackle и е установено, интерфейса лесно да се работи с и видеоклипове хубаво и гладка. Не трябва да влезете, за да гледате филми и телевизионни предавания, но възможността е там, ако имате нужда от него.
Изтеглете Crackle App за вашето устройство
Можете да научите повече за Crackle на моя  профил на услугата или вижте моя опит за гледане на филми върху него .
Crackle има безплатни приложения за: iPhone, IPAD, лаптоп лампа, Android, BlackBerry, NOOK таблети Kindle Fire таблети, Windows Phone, Sprint TV-устройство, T-Mobile TV-устройства, Roku, Apple TV Amazon Fire телевизия,, Chromecast, PS Vista, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Sony / Samsung / LG / Vizio / Toshiba телевизия, Sony / Samsung / LG / Toshiba Blu-Ray плейъри 
безплатен филм Приложението Viewster може да се инсталира на различни устройства, както и повече в момента са в процес на разработване.
Аз бях в състояние да използвате приложението за iPhone Viewster без никакви проблеми на всички. Това е лесно да намерите филми и телевизионни предавания във всеки жанр, можете да филтрирате езика на филмите, а дори и сортиране на резултатите както можете да направите на сайта на работния плот.
Можете също така да използвате приложението Viewster да разглеждате страници биографията на актьори, да гледате трейлъри, и прочетете знаменитост новини.


Свържете се с мен Преглед на Viewster, за да видите какво мисля за него, или да прочетете моя профил на Viewster да научите повече за различните видове филми, които са на разположение, и как ги сравнява с други уеб сайтове, безплатни филмови.
Viewster има безплатни приложения за: iPhone, IPAD, лаптоп лампа, Android, Chromecast, Roku LG таблети, Philips телефон, LG / Loewe / Panasonic / Philips / Samsung / Sharp Blu-Ray плейъри, Boxee, HP Touchpad, Xbox 360, Arcelik / Grundig / LG / Loewe / Panasonic телевизор, Philips / Sharp / Technisat / Toshiba / Vestel телевизия
безплатно приложение филм Yidio се работи на само няколко устройства, но това всъщност е доста удобно приложение, което ви показва точно къде трябва да отидете да намерите безплатни филми.
Можете да филтрирате по филмите по много начини, като например по дата премиера, MPAA рейтинг, жанр, източник, и дори да скрие тези, които вече сте виждали.
Повечето от филмите на Yidio не се хоства на сайта Yidio, което означава, че ще бъде казано да инсталирате други приложения, за да гледате на кино, като пращене или Hulu приложението.
Изтеглете Yidio App за вашето устройство
Прочетете профил на тази услуга , за да научите повече за телевизионни предавания Yidio си, филми и тяхното качество на видеото. Свържете се с мен Преглед на Yidio за моя опит в тези области.
Yidio има безплатни приложения за: iPhone, IPAD, лаптоп лампа, Android, Windows Phone, Amazon Kindle
Приложението за безплатени филми  SnagFilms е достъпно на повечето основни устройства, е лесен за използване и ви позволява да споделяте филми през социалните медии.
В приложението на iPhone, вие сте в състояние да преминете през жанровете в категории секцията в популярни, добавени наскоро, както и други части от филми на главната страница.
Изтеглете SnagFilms App за вашето устройство
Отделете малко време, за да научите повече за това, което можете да получите с SnagFilms и вижте моя преглед  за лично ми вземе на тази услуга.


SnagFilms има безплатни приложения за: iPhone, IPAD, лаптоп лампа, Android, BlackBerry, Roku Boxee, Chromecast, Windows 8, Amazon Kindle, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Panasonic Блу-рей плейъри




Popcornflix е друг безплатно приложение филм, който ви позволява да гледате безплатно филми далеч от компютъра си.
Няколко филмите, се редуват на главната страница и можете да прегледате филми по жанр. След като в раздел жанр, можете да сортирате филмите с най-разглеждани или новосъздадените добавя.
Можете да добавите и филми на опашка, за да ги събере на едно място, дори и без да влизат в профил.
Изтеглете Popcornflix App за вашето устройство
Вижте профила на Popcornflix е за повече информация за тази услуга. Аз също имам преглед на Popcornflixкъдето можете да прочетете какво мисля за това, което предлага и опции.
Popcornflix има безплатни приложения за: iPhone, IPAD, лаптоп лампа, Android, Amazon Kindle, BlackBerry, Roku Xbox, Samsung TV
Забележка:  Има и Popcornflix Kids приложение за Android и IOS потребители това е точно същото като това приложение, освен че има филми само за деца.
Приложението Tubi телевизия изглежда почти идентичен на интернет страницата на работния плот, но това е оптимизиран така добре за мобилни че това е супер лесен за използване.
В най-горната част на приложението, има същите черта филмите, които се редуват на върха на сайта, с всички сортове от различни жанрове, смесени инча
Всички същите жанрове, както и инструмент за търсене, са достъпни чрез TV приложението Tubi тъй като те са на интернет страницата, както и всеки капак филм е достатъчно голяма, за да се види без да се налага да натискате върху тях.
Избор на филма ще ви отведе до описанието му страница, където тя показва дата на излизане, продължителност, квалификацията и жанр.
Повече информация за тази услуга може да се види в моя профил на Tubi телевизия . Аз също имам преглед на Tubi телевизия , която обяснява ми харесва и какво не.
Tubi телевизия има безплатни приложения за: iPhone, лаптоп лампа, Ipad, Apple TV, Amazon Fire телевизия, Android, Roku Chromecast, Xbox 360, Xbox One, Samsung TV, Samsung Blu-Ray плейъри.
приложението Internet Archive не изглежда да се структурира с поточно филми като основната му цел, но тя все още е много възможно, за да гледате своите филми от устройство IOS.
Аз бях на iPhone приложението, и е установено, че филмите Internet Archive като че ли е малко скрит в менютата. Въпреки, че веднъж установено, можете да намерите жанрове и дори сортирате по филмите по популярност, дата на добавяне или ръчно подбрани филми от Интернет Archive.
Можете да изтеглите безплатното приложение Internet Archive на IOS(iPhone, IPAD, лаптоп лампа) илиAndroid устройство.
Научете повече за Internet Archive, като прочетете моята  профил на услугата . Аз също имам мнениеможете да проверите.
Забележка:  Въпреки че тези приложения не са официалните освободени от Internet Archive (защото те не съществуват), те все още се използват всички филми от официалния сайт Интернет Archive.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger