Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

неделя, 6 август 2017 г.

21 начина да печеляте пари онлайн

21 начина да печеляте пари онлайн





все по-всепроникващ проникваща технологичен във всеки последен фибри и залък общество е причинила драматичен катаклизъм в начина, по който живеем, работим и се забавляваме. Благодарение на разрушителен характер на интернет, скоростта на промяната се е увеличил само експоненциално през последните години.
И все пак, с толкова много промени в света днес, и почти мигновен достъп до населението на земното кълбо чрез медиуми като социалните медии и онлайн търсене, много хора все още са останали объркани от това как те могат да се използват мощната технология присъщо достъпно чрез интернет , действително да  се правят пари онлайн .
Истината? Това не е лесно печелене на пари онлайн днес. С толкова много конкуренция и толкова много хора и заглавия, които се борят за вниманието ни, пресяване и намирането на надеждни източници за генериране на всеки уважаван размер на доходите чрез интернет е станала все по-голямо предизвикателство.
Често, което се случва, е, че се сблъскваме с безскрупулни Интернет маркетинг (ИСУ), които имат по-малко от алтруистични намерения за извличане на пари от вас, а не да ти помогне да го направи. Все пак, това не е нещо ново. Хората са били попадащи за работа в мрежа маркетинг, пирамидални схеми, както и филиал на маркетинга измами, тъй като преди началото на мрежата.
Така че, когато се предполага, че трябва да се обърне за да печелят пари на законния начин онлайн? Това не е само за генериране на пасивни доходи; това е също и за намиране на начини и средства за създаване на активен доход чрез удобствата, предоставени ни от интернет, които не само ще ни помогне с нашите задължения по дълга, но също така ни даде възможност да спестяват, инвестират и да получите наистина богат в бъдеще .
Не е лесно с всякакви средства. Всеки, който ви казва, в противен случай не се е прозрачен с вас. Това отнема огромно количество усилия и авторитет изграждане, преди наистина да започнете да забогатее чрез своите дейности онлайн доходоносни. Все пак, има някои основни методи за направата на един уважаван сума пари в краткосрочен план.
Болка Versus Pleasure
Преди да поговорим за някои от методите за печелене на пари онлайн, аз исках да се справи с ролята на болка в сравнение с удоволствие. Всяко решение, което правим в живота, да бъде претеглено по десетобалната болка-срещу-удоволствие. Ние винаги ще се направи повече, за да се избегне болката, отколкото ние ще да получат удоволствие, просто и ясно. Все пак, това е и това, което ни пречи да е приемник на всяко начинание.
Нека обясня...
Сега, печелене на пари онлайн трябва да изглежда като приятно занимание. Защо да не правим почти всичко, за да видите нещата през, тъй като това ще бъде основен източник на удоволствие, нали? Грешен. В началото, както и всичко друго, ние може да получи много развълнуван за това. Ние също може да настроите надеждите ни много висока. Но това всичко се срине, когато започнем да се провали.
Проблемът? За да се направи сериозни суми пари онлайн, трябва да се най-много на работа за най-малко първоначална доходност, а не най-малко количество работа за най-голяма възвращаемост. Превод - големи количества от болка. Това е и проблемът с това как партньорски маркетинг, маркетинг мрежа и УИ опит да продадете "мечта", така да се каже.
Когато хората купуват в истерия, те определят техните очаквания изключително висока. Всичко, което трябва да направите, е да изпрати няколко писма се, и готово, мигновени милиони през нощта. Е, явно това не съвсем работят по този начин. Въпросът по душа, е, че ние винаги ще се направи повече, за да се избегне болката, отколкото да получат удоволствие в краткосрочен план, а не в дългосрочен план.
Ето защо е толкова трудно да се откажат от лошите навици или правя нещо друго, което изисква всяко подобие на борба. Човешкият ум е програмирани да се избегне болката в краткосрочен план, а не в дългосрочен план. Това е част от нашата инстинкт за оцеляване. Въпреки това, можете лесно да се преодолее това в дългосрочен план, стига да зададете вашите очаквания по правилния начин.

Какви са най-добрите начини да се печелят пари онлайн? 

Като човек, който е бил потопен в редица онлайн индустрии за доста време, знам някои неща за това, което е необходимо, за да успее в тази сцена. Въпреки това, точно като теб, аз започнах на кота нула с малко познания, но голяма част от страст. Това, което научих по протежение на пътя имаше някои безценни уроци от провал, че боли по това време, но помогна изключително в голямата схема на нещата.
Днес, ако сте на всички сериозни за постигане на успех във всяко начинание, независимо дали онлайн или офлайн, трябва да се доставят огромни количества стойност. Да, трябва да направите най-много работа за малко първоначална декларация. Това е особено вярно онлайн. Защо? Тъй като е необходимо време, за да се изгради авторитет и да се създаде публика, две основни съставки, необходими за успех в прекрасния свят на търговията в интернет.
Всеки успешен бизнес и човек е решил да даде огромно количество стойност в самото начало. Те направиха най-много работа, и те огледали подробно щателно, за да се гарантира, че те са прави точно до своите клиенти. Стига да имате предвид това, а вие не се търсят бързи пари, ще успее в дългосрочен план.
  • Намерете своя ниша  - да разбера какво сте добър в това, което искате, или да бъде добър в. Не е нужно да си експерт, точно сега, но трябва да се реши къде отиваш, за да се поберат в, ако сте на всички сериозно за доброто сериозни пари в брой в дългосрочен план.
  • Изграждане на блог в домейн по избор  - вашият блог е виртуалния си дом. Без него сте няма място за филтриране на всички, че движението и на хората, които се интересуват от това, което имам да кажа. Но не се изгради един блог на поддомейн, като например yoursite.wordpress.com, създаване на блог с домейн като www.yoursite.com. 
  • Винаги добавят стойност  - стойност Добавяне във времето създава авторитет и власт поражда доверие, което от своя страна помага да увеличите аудиторията си и читатели. Без значителен брой последователи, ще откриете, че е трудно да набере скорост онлайн. То просто отнема време. 
  • Създаване на списък с имейл адреси  - Един от най-добрите начини да се правят пари онлайн е чрез пласиране на активно-заинтересована група имейл абонати. Въпреки че повечето хора смятат, че имейл маркетинг е мъртъв, това е далеч от истината. Това е най-големият ви потенциален източник на доходи онлайн. Мислете за това като си пари дърво. 
  • Не жертват морал за бързи пари  - В самото начало, което ще искате да направите най-различни неща, за да правят пари онлайн, но не се отказвай си морал за бързи пари. Не само ще се поставят хората на разстояние, но ще загубят доверието на Google. Можете също така не трябва да се занимавайте с неща като Adsense или други обяви в блог, преди да има около 100 000 посетители на ден. Да, на ден. 
Точката? Помислете за дългосрочните резултати от вашата дейност. Тя ще изглежда разочароващо в началото. Тогава пак, всичко полезно ще бъде трудно. Това ще отнеме време. мине през всички етапи и не се отказвайте. В същото време, тук са някои от най-добрите и най-законни начини да правят пари онлайн в краткосрочен и дългосрочен план.
# 1 - Напиши и продажба на електронна книга 
Ако имате склонност за писане и можете да убият с проза, можете да напишете електронна книга. Докато на пазара със сигурност се насити като на края, книги, които ви помагат да научат хората за техническа тема все още се продават изключително добре. Това е чудесен източник на пасивен доход, но се нуждае от голямо количество усилия в самото начало, преди да се генерира никакви пари.
Можете да продавате книги чрез Amazon Kindle е програма или качи на Apple  Connect, която ви дава достъп до голяма част от пазара на дигитална книга за четене и бариерите за навлизане на пазара са изключително ниски. Не е нужно да инвестират много пари, за да стане това, но трябва да инвестират много време, а не само в писмен вид на книги, но в търговията с тях, както добре.
# 2 - Продава Audiobooks със звуков
Бил съм в аудиокнига-продаваните бизнеса за известно време и има над 3 дузина титли моето име . Знам, че нещо или две за аудиокниги. И това, което съм забелязал напоследък е, че аудиокниги чиято популярност нараства и техните цифрови електронни книги колеги стават все по-малко и по-малко популярни.
Хората се обръщат към аудио и визуални ефекти, когато става въпрос за технически теми. Въпреки това, трябва да помислите за правене на електронна книга първа и превръщането му в аудиокнига чрез ресурс като Audible на ACX платформа. Можете да наемете производителя или чрез програма за кралски особи акции, така че не трябва да плащам предварително в брой, или можете да направите, за наем, плащане на час, както добре.
# 3 - Създаване на приложение, 
Да, това е много по-технически. Ако имате нужните умения с приложения за развитие, правя това ще бъде значително предприятие. Но, приложения също са чудесен източник на пасивен доход , когато се прави по правилния начин. Можете да стигнете до огромна аудитория от потребителите на смартфони чрез изграждане отлично приложение.
Въпреки това, както и всичко друго наистина си заслужава, приложения изискват значителни инвестиции от времето си, или пари авансово. Ако не разполагат с уменията, тогава ще трябва да наемат някой, който може да ви помогне в създаването на страхотно приложение. Но първо трябва да излезе с една идея, която ще се продава. Направи правилното изследвания и анализи на пазара да излезе с десния приложението.
# 4 - Използване Механична Turk
Механични турчин е приемане на Amazon на работни места в микропредприятия. Това са малки миниатюрни-работни места, които можете да направите, за други хора, които те наричат хитове, или човешката интелигентност задачи. Това са супер прости задачи, които всеки може да се правят. Някои примери са списъци от някои от тях с определени видове изображения за един цент, или запис на няколко фрази с микрофон за 6 цента.
Да, те не плащат много, но ако низ заедно стотици добре плащат попадения, можете да направите малко пари бързо онлайн, ако сте в криза за пари в брой. Също така е важно да се отбележи, че можете да наемат хора с хитове да ви помогне с каквото и микро задачи може да се наложи.
# 5 - оферта Gigs На Fiverr
Ако имате професионален опит в графичния дизайн, счетоводство, маркетинг чрез социални медии, уеб програмиране или SEO обучение , например, можете да предложите концерти на Fiverr, започващи от $ 5 на работа. Може да се изпълнява ценна услуга, която бихте могли да увеличите продажбите да направят повече пари на концерт.
Fiverr е един от най-големите доставчици в икономиката на концерт в интернет и можете да продавате на голямо разнообразие от услуги и продукти чрез тази среда. Научноизследователските и да разберете какво можете да предложите. Все пак, имайте предвид, че като всяка друга задача за правене на пари, е необходимо време, за да успее тук. И звездна прегледи ще ви помогне да генерира все повече и повече приходи в течение на времето.
# 6 - Продава професионални услуги на Upwork или 99Designs
Upwork и 99Designs са две от най-големите ресурси за продажба на почти всяко професионално обслужване под слънцето. Ако имате богат опит в област, може да искате да обмисли продажбата на вашите услуги чрез един от тези сайтове. 99Designs се прилага само за графичен дизайн, докато Upwork се отнася за почти всички други професионално обслужване.
Въпреки това, както и всичко друго, в началото ще бъде трудно. Преди да окаже значително опит и обширни коментари, снабдяване работа в една от тези високо-конкурентни платформи ще бъде трудно. Намерете най-успешните хора във вашата ниша и се опитват да моделирате своя подход и онлайн профил, след като техните.
# 7 - Изграждане на блог
Един от най-изчерпателни стреми когато става въпрос за печелене на пари онлайн е да се изгради един блог . Но всички знаем, че изграждането на блог с недвижими читатели е трудно. Това отнема много работа. И аз говоря от опит. Въпреки това, след като достигнат определена точка, напредъка и инерцията люлее във ваша полза и тя става много по-лесно.
Блоговете могат лесно да генерират десетки хиляди долара, за да стотици хиляди долара на месец, когато е готово право. Да, толкова много. Но това няма да е лесно да отида там. Въпреки това, гледайки назад върху него, след една година ще искате започна днес. Така че защо да чакаме друг момент?
# 8 - E-mail маркетинг
Имейл маркетингът е в основата на всяка успешна начинание в интернет. За тези, които сериозно за печелене на пари онлайн, имейл маркетинг със сигурност е именно това. Но това трябва да се направи по правилния начин. Преди дори да се опита да продава нищо на никого чрез имейл списък, бъдете сигурни, че те са хората, които подписаха и се включили, директно до вас.
При опит за пускане на пазара на хора по имейл от ясно небе, вие няма да намерите толкова много успехи. Но, ако тези имейл абонати са активно и силно се интересува от това, което имам да кажа, и те се регистрирали директно през вашия блог или сайт, вашите успеваемост ще бъдат много по-високи.

1 коментар :

  1. Здравейте, искате ли да спечелите допълнителни пари онлайн? аз препоръчвам Clixsense. Безплатно, за да се регистрирате, като кликнете по-долу.

    http://www.clixsense.com/?8172285

    ОтговорИзтриване

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger