Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

неделя, 6 август 2017 г.

Шест безплатни начини да печелите пари от Интернет без инвестиция

Шест безплатни начини да печелите пари от Интернет без инвестиция




Оцеляване като нов блогър може да бъде много трудно, особено ако не разполагате с един ден работа, или излезете от работата да се направи блог на пълен работен ден . Blogging се нуждае от време, търпение, решителност, редовност, стратегии и добри възможности за запис.
Докато ако не създавате големи пари блог, (нека бъдем реалисти, мнозинството от нас блог, за да получат парична свобода, без да се налага да работи при някои арогантен убождане!), който ще генерира много пари за вас, трябва да се пази да печелите пари, за да плащат сметките си и оцеляват си период борба. Тук са шест начини да печелят пари онлайн, без да плащат за нищо, освен с интернет връзка, и се надявам, баща ти ти даде компютър, когато сте били осем!
Тези методи могат да ви накарат да се печелят прилични доходи в зависимост от това колко време и усилия да поставите.

Как да печелите пари от Интернет?

Честно казано, има стотици начини, и когато търсите онлайн, вие ще намерите много легитимни и много източник измама. Горещо ви препоръчваме да стоят настрана от тези програми, които ви моли да направи първоначалната инвестиция да започнат да използват парите си за вземане на програмата. Подобно на попълване на формуляри, кликване върху реклами и така нататък. Тук аз съм в списъка на тези пари вземане на методи за интернет потребители, които са лесни за използване и работи. Много малко от тях ще изисква от вас да имат определени умения като Добрата комуникация, добро писане и така нататък. Така че, нека се заемем с нашия списък: 

1. член на длъжностите
Блогъри и уебмастъри винаги търсят нови и уникално съдържание за своите блогове и уебсайтове. Цифрови форуми може да бъде едно добро място да започнете обаче, пълен с измамници и спамерите, но все пак, можете да направите достойни членове писане доход. Ще ви се плаща $ 2- $ 10 на статия в зависимост от качеството на изделията. Ще бъдат инструктирани относно качеството на статии, ниша, брой на думи и т.н., като същевременно сделка.
2. Писане Блог Отзиви и платени публикации
Ако имате блог, който вече получава приличен трафик можете да започнете да правите спонсориран преглед за вашия блог. Това се отнася и за тези, които имат канал в YouTube. За канал в YouTube, можете да се присъедините към Famebit който е свободен да се присъедини и да получите спонсорирани оферти. Можете да прочетете това ръководство от Harsh Agrawal за използването Famebit да правят пари. Не забравяйте да прегледате добри продукти, фирми и сайтове само. Това е отново нулев доход от инвестиции, ако използвате безплатен блог хостинг услуга на Blogger или WordPress.
3. Публикуване гости за клиентите си
Той може да ви накара да се печелят много. публикуване гости има големи ползи по отношение на трафика, експонация, доверие и признание от търсачките. Само си представете колко може да ви таксува, ако имате калибъра да получи пост гост одобрява от ShoutMeLoud! Вашите клиенти ще ви плащат хиляди dollars.Though, мисля, че е глупаво да се направи за другите. Това е просто твърде ценно. Но, ако сте в много по-нуждаещи се от пари в брой, опитайте това.

Партньорски маркетинг е най-добрият начин за всеки да започнете да печелите пари онлайн. Това изисква нула инвестиции и може да използвате вашия блог или дори си социална платформа медии като Twitter, Facebook, за да се насърчи и да печелят пари. Тук е най-добрият начинаещи ръководство за Партньорски маркетинг. Знам, че много блогъри, които са спечелили хиляди седящи у дома само с партньорски маркетинг. Ето един пост , където можете да видите колко човек като теб и мен е спечелил от партньорски маркетинг.
Повечето блогъри, които не знаят, блогове позволи автоматично одобрен коментари. Има хиляди високи блогове движение, които позволяват автоматично одобрен коментари.
Да направите проучване в интернет, направи огромна списък и да започне да коментира услуга за други блогъри. Или просто продават в списъка. По същия начин можете да продавате в списъка на не се прави последващи коментари блогове; коментар Luv плъгин активиран блогове; топ коментатор плъгин блогове, поддържащи и други блогъри ще бъдат щастливи да ви плати няколко долара за списъка. Използвайте форуми да продаде вашия списък.
6. Стани брокер за уебмастъри и собствениците на уебсайтове
Спечелете комисионна от тях все клиенти, които плащат за реклама. Присъединете се към уебмастъри форуми и се свържете с itraders за да получите този вид работа. Това са всички свободни начини да печелят пари онлайн и да оцелеят, така или иначе. Лично аз няма да препоръча нещо различно от точки 1, 2 и 4.
Друг популярен начин да се печелят пари е чрез Хепинг някой продажба на своята интернет страница или домейн. Това е голям бизнес и с всяка успешна продажба, можете да спечелите между $ 20- $ 20 000. Обикновено 10% от продажната цена на уеб сайт или домейн.

18 коментара :

  1. Nicely crafted. There is so much to learn from this piece. You are a great help and I would surely try to follow all the learning. <a href="https://www.thedubai2020.com/dubai-government-job-vacancies/”>Dubai Jobs</a>

    ОтговорИзтриване
  2. Awesome blog. I enjoyed reading your articles. This is truly a great read for me. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work! python training in delhi

    ОтговорИзтриване
  3. This is a great article and great read for me. It's my first visit to your blog, and I found it useful and informative especially this article. python training in pitampura

    ОтговорИзтриване
  4. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work! java training in delhi

    ОтговорИзтриване
  5. Hi my name is vinay I’m a Blogger living in India i read your Blog that was amazing and very informative for me i hope you will always doing help for everyone like this so thank you for this Blog.
    digital marketing training in delhi

    ОтговорИзтриване
  6. Hello i am suhani i read your blog its good for information thank you share for this information.
    autocad training in gurgaon

    ОтговорИзтриване
  7. Hi my name is vinay I’m a Blogger living in India i read your Blog that was amazing and very informative for me i hope you will always doing help for everyone like this so thank you for this Blog.
    School ERP Software

    ОтговорИзтриване
  8. I savor, lead to I found just what I used to be looking for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day.
    python training in delhi

    ОтговорИзтриване
  9. This is a great article and great read for me.
    It's my first visit to your blog, and I found it useful and informative
    especially this article
    Career in Digital Marketing

    ОтговорИзтриване
  10. This is a great article and great read for me.
    It's my first visit to your blog, and I found it useful and informative
    especially this article. java training

    ОтговорИзтриване
  11. This is a great article and great read for me. It's my first visit to your blog, and I found it useful and informative especially this article.software testing training

    ОтговорИзтриване
  12. My Name is kavya gaur. I’m a Blogger living in India. I am a fan of technology, design, and writing. I’m also interested in programming and blog. I would like to share articles related to SEO, blogging tutorials, WordPress Tutorial, Make money online. You can read my blog.
    https://www.ducatindia.com/digital-marketing

    ОтговорИзтриване
  13. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.
    data science training

    ОтговорИзтриване
  14. This post gives a piece of excellent information. Keep sharing this blog.
    data science training

    ОтговорИзтриване
  15. hello i am suhani i read your blog its good for information thank share for this information.
    data analytics training

    ОтговорИзтриване

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger