Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

понеделник, 11 септември 2017 г.

5 съвета за да бъдете одобрен за кредит


Получаването на одобрен банков кредит не е най-лесният процес. В светлината на неотдавнашните икономически проблеми в нацията, кредиторите търсят много повече от кандидатите за заем и са по-строги. Въпреки че има няколко ключови области, на които заемодателите ще се съсредоточат, важно е да сте готови да представите перфектния, пълен пакет за преглед, ако се надявате да получите одобрение. Ето 5 важни стъпки, които трябва да следвате, за да сте сигурни, че банковият кредит може да бъде обработен без проблеми:

1. Разберете вашите предпочитания

Преди да се отправите към банката си, разгледайте кредитните пакети онлайн и вижте какво предлагат конкурентите. Трябва да сте наясно с какъв вид заем търсите, сроковете, които можете разумно да си позволите, и целта си да изплатите кредита възможно най-бързо. Ако търсите конкретен вид заем (автомобил, ипотека, личен), уверете се, че намерите най-добрата сделка за вас. Може да има много оферти за заем, пристигащи във вашата пощенска кутия, но проверете финия печат, преди да отидете по-далеч. 2. Задавайте въпроси Когато намерите пакета от заеми, който ви интересува най-много, свържете се директно с банката, за да разберете предварително какви са изискванията за получаване на кредит. Може да се наложи да направите среща, за да обсъдите необходимите материали, документи и срокове, които ще трябва да започнете в процеса на одобрение. Банките имат различни изисквания и ще е важно да знаете какво са предварително, за да можете да сте подготвени.


3. Познайте ограниченията си Ако упражнявате заем, вече трябва да сте наясно с кредитната си история и текущия си резултат. Банката трябва да Ви информира за обхвата на кредитните резултати, необходими за одобряване на кредита. Планирайте напред и поискайте копие от историята си и го направете няколко седмици преди кандидатстването си. Прегледайте кредитната си история за точност и отделете време, за да коригирате грешките в отчета си за историята. Кредиторите днес ще разчитат в голяма степен на предишното използване на кредита. Ако има грешки в отчета Ви, може да се окажете с по-нисък резултат, който може да навреди на шансовете Ви за одобрение на кредита. Разгледайте финансовите си ограничения, когато планирате заем. Кандидатствайте за заема въз основа на финансовата ви възможност да направите плащания, които можете да си позволите.
4. Създайте контролен списък Въз основа на информацията от банката, е разумно да се създаде списък с подходящата документация, необходима за кандидатстване за заем. Може да отнеме известно време, за да получите необходимите документи от кредиторите, вашия работодател и други финансови ресурси. Непълните заявления могат да бъдат причина за отказ от заем. 5. Имайте правилните очаквания Отново кандидатстване за заем, когато бързате, никога не е добра идея. Служителите по заеми имат определен протокол за одобряване на заем и получаване на парите. По време на процеса не забравяйте да обсъдите последователността на събитията, така че ще имате представа кога да очаквате отговор. Докато някои заеми могат да бъдат предварително одобрени предварително, спецификата може да не е известна, докато не изминат няколко седмици. Посъветвайте се с кредитните служители за съвети относно последващите действия. Вашата цел ще бъде да си осигурите заем, който имате средства за погасяване. Може да се наложи да очертаете мотивите зад кредита. Ако това е личен заем, заемодателят може да иска да знае как смятате да използвате паричните средства, например, може да се нуждаете от него за подобряване на дома или намаляване на дълга. Процесът на заема може да бъде разочароващ и ако заемът, за когото кандидатствате, не е одобрен, заемодателят може да предостави конкретната обосновка зад отказ. Може да е опасно за вашия кредит непрекъснато да кандидатствате за всеки заем, който смятате, че може да получите. Твърде много заявления за заем могат да унищожат кредита Ви и да заличат шансовете ви да го осигурите в близко бъдеще.


Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger