Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

петък, 20 октомври 2017 г.

Как да се целуваме по-добре


Аз съм фен на целувката. Никой друг акт не е толкова прост и толкова интимен. Светлината засмукване, устремът на устните, шегите, дълбоката авантюра и отстъплението на езика - една добра целувка е като джаз , импровизация на мелодии.

Добрата целувка е физическо израстване, като секс, но по-еротично.

Много жени не осъзнават това. Бях изненадан от това, колко лекувам целуването, както наистина е "първа основа", само стъпка към нещо по-добро. И когато се срещам с такива жени, се изправям пред една дилема, като любител на музика, който открива, че новият приятел има лош вкус.
Прекъсвате ли го или обучавате ли? И ако обучавате, как да учите някого как да целува човек, без да бъде обидно?
Първата ми среща с такава целувка завърши зле. Джули и аз бяхме на 14, в края на втората ни среща. Тя наклони глава, сложи отворените си устни на моята уста и с помощта на комбинация от влажност и всмукване създаде въздушна възглавница. Тогава езикът й нахлу.

Свързани:  Ако искаш да те целува отново, не прави тези 20 неща
 
Представих си змиорка или водната змия, или може би тъмен червей, който се втурва към гърлото ми, се плъзга и се отдръпва, само за да удари отново веднага. Опитах се да я блокирам с езика си, но тя се завъртя и ме бутна назад. Не можех да дишам.
После започнах да поглъщам рефлексивно. Четиринадесет години има своите недостатъци. 
Няма нищо погрешно с цялостно инвазия на езика, но ако вашият събеседник не го е поискал, тогава сте по-страшни от секси . Дори не се обадих на Джули, за да се раздели с нея, за да разбера, че ако едно момиче буквално ме накара да се разсмее, вероятно щеше да получи съобщението.
Скоро обаче разбрах, че моят скромен юношески социален статус не ми остави много място да бъда избран. Освен това се оказа, че дори някои страхотни момичета са ужасно целуващи . Трябваше да ги науча как да се целуват.

Свързани:  5 начина да покажа един лош церемон Как да го направите НАДЯСНО

Взех моето учебно вдъхновение от първата ми приятелка , Кристин - моят златен стандарт, когато става въпрос за целуване . Първата ни целувка беше, за едно момче на първа среща, малко чудо. Бях ужасно нервен, когато се приближихме до входната врата. Ръцете ми започнаха да се потят. (Как мога да я докосна с потни ръце?)
Запознах се с моята гръмогласна височина. (Можех ли да я достигна, без да се навеждам странно?) Започнах да се съмнявам, че изобщо трябва да я целуна.
Но тя го направи много проста. Тя взе китките ми, придърпа ръце зад гърба си, вдигна пръстите си и притисна долната си устна между мен, като метна горната ми устна между нейните, само докато се върнах на жеста.
После свърши, натисна се с малко потръпване, докато се разделихме. Няколко дни по-късно целувката ми мина през ума ми . Това, което изпъкваше в повторението ми, дори повече от кожните й устни и от намек за езика й, беше моето собствено чувство на гордост. Въпреки моите подрастващи, аз някак си се почувствах, че съм действал - нямаше друга дума - гладка.

Страхотна целувка ви кара да се чувствате като голяма целувка.
Урокът тук, за всеки бивш целуващ инструктор е, че трябва да преподавате, без да предполагате, че нещо не е наред. Всъщност вашите нищо неподозиращи студенти трябва да се чувстват като те учат.
За да стане това, първо трябва да разберете какво кара хората да се целуват зле. Най-често срещаната грешка на лошите целувки е прекомернота измама, т.е. прекомерната употреба на езика. Те не са сигурни какво да правят; те объркват страстта с проникването.
В отговор отначало трябва да се върнете обратно. Ако направите лоши целувки се чувстват самосъзнателни, те никога няма да се подобрят. Така че ги отдадете на тях, като периодично превключвате посоката на въртене на езика, за да запазите приликата на спонтанност. 
Урокът тук, за всеки бивш целуващ инструктор, е, че трябва да преподавате, без да предполагате, че нещо не е наред. Всъщност вашите нищо неподозиращи студенти трябва да се чувстват като те учат.
За да стане това, първо трябва да разберете какво кара хората да се целуват зле. Най-често срещаната грешка на лошите целувки е прекомерното измама, т.е. прекомерната употреба на езика. Те не са сигурни какво да правят; те объркват страстта с проникването.
В отговор отначало трябва да се върнете обратно. Ако направите лоши целувки се чувстват самосъзнателни, те никога няма да се подобрят. Така че ги отдадете на тях, като периодично превключвате посоката на въртене на езика, за да запазите приликата на спонтанност. 

Свързани:  Това ново "Kiss Messenger" ще ви позволи да изпращате Smooches през вашия iPhone

След това, точно преди монотонността да се превърне в изключване, отидете за устните. Изберете отгоре или отдолу; колкото по-плътно е плътно, вероятно е най-добрият. След като се съсредоточите върху едната устна, създавате толкова много възможности: просто изсмукване; превключвателя за устни отгоре надолу или отдолу нагоре; странното добавяне на езика; ескалация до пълен френчър, след това дразнещо отстъпление; задухата.
Чудесното нещо за ключалката на устните е, че щом бъде установено, всеки целуващ се партньор с малко творчество ще открие възможностите и опита комбинациите. Всичко, което трябва да направите, е да ги възнаградите, като върнете услугите.
По-важно от който и да е единичен техника, обаче, е общ принцип: Трябва да се събуди креативността си лош човек който целува му.

Моето най-гордо целуване, например, е моята приятелка сега, Сара. Тя беше най-голямото предизвикателство. Когато се срещнахме за първи път, тя не обичаше да се целува. Мислеше, че се е чувствала фалшива.
Ако се чувствате толкова страшно страстна, тя разсъждаваше, тогава защо не бяха дрехите ти? Като щастлив обект на нейната страст, отначало не се замислях много. Вместо това просто се опитах да разбера как на земята някой може да не обича целувката.
За моя изненада разбрах, че Сара има много общи неща с оверените си езици на младостта ми. За всички от тях целуването не беше нищо повече от намек за секс. За прекалените целувки, като Джули, нашественик на езика, целуването беше добро дотолкова, доколкото имитираше сношенията.
За Сара, която не беше целувала, това беше просто крачка към това, което се случи по-късно. В резултат тя, както и другите целуващи дилетанти, не можеше да види обхвата на целуващите възможности.
В напълно реализираната си форма целуването е алтернативен език, в който любовниците водят паралелно ухажване - те дразнят, те се свързват, откриват съгласие.

В тази втора връзка, целуващата връзка, Сара трябваше да се забави.
Намерих, че няма проблем с игриво целуване. Винаги щеше да върне кълбо и да захапе, ако напирам устни. Тя можеше да се наслаждава на целувка, която не правеше нищо повече от флирт.
За една двойка, която първоначално е стреляла покрай първата база, без да докосва чантата, това неудобство може да изглежда странно. Но тялото може да бъде тъп инструмент, лесен за използване като изход за страстта на новата любов. На по-емоционалния терен на устата Сара беше скромно момиче, предпазливо да се предава твърде лесно.
След известно време целувките започнаха да издържат по-дълго. Талантливият, макар и рядък поет, Сара започна да оценява как една добра целувка, подобно на стихотворение, предполага повече, отколкото се казва, изразявайки тези чувства, които любовниците могат да споделят само косвено. Креативността й се раздвижи. Тя също се превърна в любител.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger