Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

вторник, 10 октомври 2017 г.

Най-добрите добавки за филми за Kodi октомври 2017 (100% работeщи)

Най-добрите добавки за филми за Kodi

Светът се движи около развлечения. Искате ли да сте част от него? Тогава Коди трябва да е ваш избор да ви забавлява. Kodi е безплатен софтуер с отворен код, използван за стрийминг на филми, телевизионни предавания, документални филми, анимационни филми, музика, комедия и много други видео канали. Можете директно да осъществявате достъп до видео потоци от различни уебсайтове, като инсталирате първокласни добавки Kodi  като Exodus , Covenant , SportsDevil и др.

Виж също 66 най-добри добавки за Kodi Krypton за ноември 2017
Но за съжаление, различни популярни добавки Коди са от трети страни, които не са част от официалното издание на Коди. Миналия месец много неофициални добавки и хранилища за Коди станаха офлайн, поради стрийминг на защитено с авторски права съдържание от интернет. Този закон приключва излъчването на няколко Kodi addons, които разочароваха потребителите на Коди за известно време.
След няколко седмици нови добавки на Коди заеха мястото на старите популярни добавки, които почти са сходни по функционалност. Старите хранилища се преместват в новите хранилища, което позволява на потребителя на Kodi да получи достъп до файла.
Коди също така има най -добрите на живо телевизионни Kodi Addons за онлайн фенове, които обичат да гледат на живо.
Това ръководство има за цел да помогне на читателите да се запознаят с активните и живи добавки на Kodi за филми за септември 2017 г.
Неработещите приставки на Kodi са изчерпани от нашия списък. Следващите са най -добрите работещи добавки за Kodi, достъпни за стрийминг филми. Опознайте функционалността на всеки екстракт и го инсталирайте на устройството си, за да можете лесно да предавате поточно своите филми.


1. Exodus е най-популярният Kodi addons, широко използван за стрийминг на филми и телевизионни предавания. Потребителят няма да има затруднения при търсенето на филми или телевизионни предавания поради стандартната си функция за търсене. Също така, Exodus разполага с разнообразна библиотека от източник на онлайн стрийминг, който привлича онлайн стриймърите към тях. Интерфейсът е тих и лесен за работа с стартера. Милиони потребители на Kodi вече използват този екран на устройството си, за да се забавляват с най-новите филми или телевизионни предавания. Присъединете се към милионите и бъдете член.




2. Искате ли да гледате  с високо качество? За това, SALTS Kodi addon трябва да бъде ваш избор. Приложението SALTS (Срийм за всичко) използва мулти-скрепер техника, за да намери най-добрите и висококачествени стриймове на различни сайтове. Той ще покаже потоците само ако отговарят на качествения рейтинг на стрийма. Така че, не е нужно да се притеснявате за качеството, което предлагат. SALTS е водещ конкурент на Exodus addon. И двата addons на Kodi са уникални във функционалността си, но се съсредоточават върху това да осигурят най-добрия поток от различни източници. Не се утежнявайте за по-малко.



3. Specto Kodi addon ще изглежда почти подобно на Exodus, и вие също ще изпитате същото. И двата се диференцират само от развиващия се екип. До този момент Specto е най-актуалната добавки за Kodi, които редовно решават проблемите или бъговете на своята платформа. Той получава честа актуализация веднъж месечно.



4. Bob Неограничен е още един чудесен addon на Kodi, който доставя помощната програма за гледане на висококачествени филми и телевизионни предавания веднага. Тя съдържа обширна библиотека за поточни източници за музикални видеоклипове, филми и телевизионни предавания.
Следващите са опциите, които ще намерите на "Боб: Моят Боб", "Нови Публикации", "Изключителни телевизии", "TNPB Box", "Боб деца", "Музикална телевизия", "Ход на славата", "Боб Спорт".

Боб има добра категория в него. "Valhalla", страхотно място, където можете да донесете много филмови опции. Всъщност те са скрити вътре. Също така, TNPB ще предостави и добрия списък с филми или телевизионни предавания.


5. Quasar е торент, който попада под рисков фактор. Така че, по-добре е да използвате VPN, преди да я инсталирате или да я осъществите. Не се опитвайте да използвате Addon на Quasar Kodi без да използвате VPN. Можете да попаднете в беда. Quasar ще извлече видео информацията от IMDB и ще позволи на потребителя да предава висококачествено съдържание. Това е най-добрият torrenting addon, който получава чести актуализации. Не е нужно да се притеснявате за мъртвите връзки, защото използвате поточни сайтове, за да ги подменяте с другия. 


6. BBC iPlayer addon може да бъде достъпен само от потребители в Обединеното кралство с валиден лиценз за телевизионни права, докато потребителите извън Обединеното кралство са подложени на гео-ограничение. Ако сте извън Обединеното кралство, нямате право на достъп до потоците, които BBC iPlayer предлага. В случай, че искате да предавате филми или телевизионни предавания чрез BBC Kodi addon извън Великобритания, трябва да имате VPN, за да получите IP адрес в Обединеното кралство. Използвайки IPVanish , можете да заобиколите всички геоложки блокове и поточно частно, където ще сте анонимни в движение.


7. Искате да гледате поточно телевизионни канали на живо? Препоръчва се да инсталирате cCloud TV addon на вашия Kodi. Не всеки addon ще ви даде достъп до канали на живо, но само до няколко. В този случай намерихме addons на cCloud TV Kodi. Използвайте този cCloud TV, за да предавате стотици телевизионни канали на живо от американски, британски мрежи и други международни канали. Той включва новинарски канали, спортни канали, забавни канали и т.н. Качеството на потока е най-високо, но за съжаление не ви е осигурено новото издание. Това е страхотна платформа за тези, които се интересуват от английски и международни филми. Вземете cCloud TV addon от хранилището SuperRepo или инсталирайте директно от Github.


8. Falcon е мощен инструмент за довеждане както на потока на живо на живо, така и на потока при поискване. Тя обхваща широк спектър от категории видео стрийминг, включително спортни. Имате отделна секция "Falcon Sports", от която можете да предавате всички налични спортни канали. Достъп до Falcon Kodi addon от хранилището на Mwiz.


Гледайте 4K и 3D филми на коди

9. Квантът не е нищо друго освен "Светилището", популярният филмов придатък на "Коди", който потопи видеосъдържанието от различни мощни добавки, които по-късно са изоставени от бившите разработчици и се преобразуват като Светилище. Сега той има нов екип за развитие, който ги изтегля обратно в услугата онлайн без никакво прекъсване. То е достъпно и активно сега. Местоположението на добавката остава в едно и също хранилище, но може да има няколко промени в етапите на инсталиране, които показват отразяването на нови промени.
Гледайте 4K и 3D филми, аниме видеоклипове и т.н. на Quantum, което е просто невъзможно за други Kodi addons.


10. Elysium Kodi addon е добър за извличане на висококачествено видео съдържание от различни категории от няколко уебсайта. Тази добавка е известна преди като Дзен. Няма разлика между старото и новото. И двете изглеждат със същата функционалност, която всъщност служи от хранилището на Noobsandnerds. Новият е в крайна сметка подобрен с подобренията в производителността. Същото е и с Quantum addon, където първоначалният разработчик пада и натрупва новия екип за развитие в края на краищата. Търсете филми или друго видео съдържание по жанр или година.


11. Новият екип за разработка заема мястото на стария, за да актуализира популярния Addon на Genesis за гладко стрийминг. Genesis Reborn вече се превръща в любимите добавки на Kodi за стрийминг на телевизионно и филмово съдържание. С новия Genesis Reborn имате две впечатляващи функции, които позволяват на потребителя да потопи множество HD видеоклипове, включително 4K, и може да деактивира хостове на Captcha.


12. Bubbles Kodi addon изтрива видеоизточник от поточно предаване Real-Debrid, торент и Usenet. Той предлага само най-качественото обслужване, което е високо оценено според потребителя. Но не се препоръчва на потребителя да има достъп до съдържание от такъв източник на видео, което може да е незаконно във вашата страна. Изтеглете репо-файла от официалния уебсайт https://bubbles4kodi.com/.

13. Wolfpack addon е напълно нов в блока, който осигурява на потребителите връзки с източника на филми по заявка или телевизионни предавания, Live TV и курирани плейлисти. Той може да търси стотици връзки за видео източник от друг уебсайт, ако активирате всички опции на Wolfpack. Wolfpack Kodi addon се състои от четири уникални секции като Beau's Picks, Moranable Movies, Specialist Movies и Box Set.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger