Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

събота, 26 август 2017 г.

HUAWEI MATE 10 ЦЕНА, ДАТА НА ПУСКАНЕ, СПЕЦИФИКАЦИИ И СЛУХОВЕ

Huawei дразни Samsung и потвърди двойната камера на Mate 10


Huawei продължава своя път към изключителен растеж. След обещаващите продажби  за Mate 9, китайският производител подготвя своя наследник, Mate 10, за дебют през октомври. Тази итерация трябва да пристигне на конкурентен пазар, готов да спечели с новия процесор, Kirin 970, направен с 10 нанометров процес . Huawei потвърди двойната камера на Mate 10 и се възползва от възможността да дразни Samsung .


Huawei Mate 10: дата на пускане и цена

Huawei Mate 10 ще бъде пуснат на 16 октомври в Мюнхен, Германия. Слуховете сочат, че версията Lite също може да бъде обявена в същото време, но все още не сме потвърдили това. Ако се случват същите слухове, Mate 10 може да дойде на огромен 1100 долара, което е голям скок от $ 599 на предшественика си, Mate 9.
Целта на Huawei е да надмине някога Apple и Samsung, а с пускането на Mate 10 скоро, се надява да предприеме стъпки към постигането на тази цел, като изпревари предстоящата десета годишнина iPhone 8. И двете нови флагман кораби ще бъдат представени на едно и също време, Но Ричард Ю, главен изпълнителен директор на потребителската бизнес група на Huawei, каза пред " Блумбърг", че "Мате 10" ще бъде "още по-мощен продукт".
Той продължава с подробности: "The Mate 10, който има много по-дълъг живот на батерията с цял екран, бърза смяна на скоростта, по-добра способност за снимане и много други функции, които ще ни помогнат да се конкурираме с Apple". Ю също разкри, че Huawei ще спре да изработва устройства от нисък клас, тъй като не е достатъчно изгодно, тъй като фирмата продължава да се разширява глобално с фокус върху Европа, Китай и Япония.

Мате 10 Pro и Mate 10 Lite

Отделни серии от слухове обсъдиха възможностите на Mate 10 Lite и Mate 10 Pro да бъдат пуснати заедно с Mate 10. Вероятно ще има няколко версии на Mate 10, като се има предвид, че има Mate 9 Pro, Lite и Porsche Дизайн версии. В последните слухове от Китай цитира анонимен потребител Weibo, който твърди, че Мате 10 Pro може да бъде освободен от Huawei с панела-малко дизайн и заден скенер за пръстови отпечатъци, а редовен Mate 10 ще има нормален екран и пред скенер за пръстови отпечатъци. 

Huawei Mate 10: дизайн

Изображения на Мате 10 се появиха на китайската социална мрежа Weibo и изглежда много по-различна от Матей 9 . Тези изображения, които може да са първият поглед на телефона, показват предната и задната страна на устройството. На фронта имаме безжичен дисплей. На гърба има двойна камера с марка Leica, подобна на P10 , и скенер за пръстови отпечатъци. Цялата опаковка е закръглена добре от ласкателния метален дизайн с четчици от едно тяло. Вижте всичко за себе си по-долу:



Huawei Mate 10: технически спецификации

Предстоящият Huawei Mate 10 може да бъде чудовище за изпълнение. Според анализатора Pan Jiutang бъдещият phablet от Huawei се очаква да предложи и последния процесор Kirin 970, който също е направен от Huawei. Кирин 970 ще бъде гравиран на 10 нанометра вместо на 16 нанометра, какъвто беше случаят с Кирин 960 на Huawei P10. По принцип по-малък размер на полупроводниците води до по-голяма енергийна ефективност и по-добра производителност.
Този нов процесор може дори да съответства на най-новите SoC на Samsung, Exynos 8895 и Snapdragon 835. Освен това процесорът Kirin 970 ще предлага 8 ядра, 4 ARM Cortex-A73 с тактова честота 3 GHz и 4 ARM Cortex-A53 с тактова честота 1.8 Ghz. От страна на графиката, Huawei също трябва да се развива с GPU на Mali-G71 MP8.

Huawei Mate 10: камера

Huawei е влязъл в сила, за да потвърди предишните си слухове, че Мате 10 ще има двойна камера, точно като предшественика си, и ще има малко пробив в Samsung. С неотдавнашния дебют на новата Galaxy Note 8 на Samsung, южнокорейската фирма безспорно е закъсняла с двойния фотоапарат. Huawei изкачи снимки на четири от телефоните си, всички с двойни камери, както и съответните им дати на пускане. Сред тях бяха P9, Mate 9, P10 и новият Mate 10. За да бъдат разкрити на 16 октомври, новият Mate 10 не беше отбелязан по име, а по-скоро от по-скоро сентен маркер вместо #galaxy.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger