Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

събота, 19 август 2017 г.

10 съвета за работа от вкъщи


Работа от дома може да бъде чудесно, ако можете да го направите да работи за вас. Това изисква много самодисциплина и разделение. Докато имате свободата да прекарвате деня си в Netflix, имате знанието, че ако го направите, няма да има пари, които да влязат.
Ето нашите топ 10 съвета за всички вас, които понастоящем работят у дома, или обмисляте да им направите снимка:
1. Отделно пространство за вашия офис - разполагането на пространство, предназначено единствено за работа в дома, дава ясно разграничение между работното време и времето за изчакване. Помислете дали пътуването ви е много кратко и бъдете готови да станете на работа. Бонус: Можете също така да отпишете вашето работно място върху данъците си!
2. Отделна банкова сметка - Много по-лесно е да проследявате бизнес разходите и да плащате данъците си, когато имате отделна банкова сметка, посветена на тях.
3. Ежедневен работен график - Без груб график можете да попаднете в една от двете категории, докато работите от дома. Вие или работите прекалено много и никога не губите време за релаксация или социализация, или работите твърде малко и гледате Netflix цял ден. Тъй като нямате шеф наоколо да диктувате часовете си, създайте свой собствен!
4. Организирайте срещи извън дома - Лесно е просто да не напускате къщата дни, когато работите от дома, но е необходимо да го направите. Опитайте се да организирате срещи и да посещавате събития във вашата област извън дома. Тя ще ви държи във връзка с тези във вашата индустрия, ще увеличи настроението ви и ще ви предостави нова перспектива. Нямате срещи? Все още се опитвай да излезеш от къщата. Вземи лаптопа си в местното кафене!
5. Спестявайте за пенсиониране - Докато работещите от дома си имат много бонуси, планът за пенсиониране не е един от тях. Независимо дали спестявате един процент от дохода си всеки месец, или имате някои интелигентни инвестиции в строителството, започнете да планирате пенсионирането си днес. Вашата местна банка ще има много предложения за това как да започнете!
6. Купете растение - добавете зеленина към работното ви бюро. Той може да бъде източник на вдъхновение, да почиства въздуха във вашия дом и да се докаже, че излагането на природата намалява стреса и увеличава производителността.
7. Списъци за задачи - В края на всеки работен ден създайте списък на елементите, които ще работите на следващия ден. Няколко неща, които трябва да свършите, а след това някои, които бихте искали да свършите. След това попълнете елементите, които трябва да направите първо.
8. Останете здрави -  Вземете много течности и се храните здравословно, а ако не сте фен на упражнения, просто се опитайте да се движите винаги, когато можете. Постоянното бюро може да бъде много полезно, тъй като често премествате краката си наоколо, докато стоите. Това вкарва кислород в кръвообращението, което може да повиши нивото на настроение и енергия. Ако сте готови на един стол, може да оставите да се чувствате изтощени в края на деня.
9. Почистете технологичните си умения - Ако вашият уеб сайт падне или вашият компютър има проблеми, има ли някой да го поправи? Ако не, опитайте се да научите как да направите някои основни корекции - сами си, и ще спестите много време и пари.
10. Публикувай знак - Имате ли деца или социални партньори? Уверете се, че между работното ви пространство и останалата част на къщата има врата и поставете знак върху нея. Ако имате малки деца, можете да оцветете кода на знака. Например, Зелената казва, че влезе. Жълтата казва, че ако наистина не се нуждаеш от мен, не влизай и Червеният казва, че дори не мислиш да влезеш - свържи се с някой друг.
Работите ли от дома? Ако е така, какви са вашите стратегии за поддържане на оптимален баланс между работата и личния живот?
Споделете в полето за коментари по-долу!

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger