Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

вторник, 8 август 2017 г.

Как да спечелите от лотарията: Ръковотство как да вземете джакпота

Тази вечер, илюзионист Derren Браун ще се опита да предскаже шестте печеливши числа лотария на C4, мигове преди Национална лотария живо равенство на Би Би Си, чийто джакпот стойки от £ 2.4million. 
Така уверен е той за успех, че C4 насрочи проследяване шоу в петък, като обясни как го е направил. 
Но защо нека Derren Браун има цялата слава? Ние сме били прави нашия собствен предвещания, разкривайки лотария печели методи от математическата на случаен принцип, от възвишеното до абсурдни.



Спечелване формула? TV Илюзионистът Derren Браун обеща да се предскаже печеливши топки тази вечер в Националната лотария
Ако нашите съвети не успеят, ние не носим отговорност. Но ако все пак се случи да вземете, че £ 2,4 метра, не забравяйте бедните книжниците, които помогнаха да успеете ...
НОМЕР схрусква: Статистиката на УСПЕХ
Никога не направите своя избор на базата на рождени дни. Причината е проста: няма дата съдържа редица над 31, като по този начин с изключение на 18 числа в тегленето и намалява шансовете за успех.
Тези, на възраст 31-49 могат да подобрят своите шансове чрез включване на тяхната възраст, както добре. 
Не вдигайте 13 - това наистина е нещастен, които се явяват само на 154 пъти като основен топка в лотария.
И на 16 изпълнява еднакво зле, а 41 и 20 се направи още по-зле. 
Най-щастливото число в лотарията е 38 с 206 основни топка изяви, както по време на следващия брой щастливият, 31, което се е превърнало до 195 пъти. 
Билет състои от шестте най-добри числа представящите се в тегленето ще прочете 38, 31, 11, 9, 23, 25. Но ... 
Най-популярната комбинация през изминалата година е 3, 5, 7, 11, 23, 27. Така че, ако спечелите джакпота с този билет, ще ви бъде да го разделите ужасно много начини. 
Най-малко популярна комбинацията през последната година е 32, 35, 37, 38, 43, 46. Така че, ако спечели с това, ще имате всичко за себе си! До всеки се втурва навън и да го избере.
Тя е по-ефективно да купи 20 билета за една лотария равенство от един билет за 20 равенства, вероятно защото сте по-точното определяне разпространението на номера. 
Осигурете си номера да добавите до повече от 177: според проучване на швейцарската лотарията, това подобрява шансовете си, най-вероятно поради големия брой изглежда да се качват по-рядко и затова има по-малко печеливши, за да споделите. 
Не се присъединявайте синдикат
Синдикатите изглежда като мога да губиш предложение. Но просто питам една изгубена синдикат колко те прекарват една седмица на лотарията. Разходите, да речем, на стойност £ 50 за да спечелите банкнота от десет долара разделяне между 50 души - е това наистина такава умна идея?
... или изберете ХУБАВИ МОДЕЛИ
Много хора като бране на броя им с помощта на аритметични последователности, или организиране на номера във вертикални линии, диагонали, клъстери и така нататък. В резултат на това всяка награда спечелите ще бъде споделена.
... ИЛИ купите книга
Ако заглавия като Възползвайте се от Unique моя метод за победа На Лотарията, Exploit Лотарията и спечели, истината зад числата и Спечелване Lotto / Лотарията за ежедневна Играчите спечелили джакпоти за техните автори, те нямаше да се прекарват времето си писане на книги. 
Съвети от ПОБЕДИТЕЛИ
Правете това, което майка ти ви казва:
Брайън и Джоан Caswell от Болтън започва да купува лотарийни билети, защото майка Джоан настоява за това, когато те отидоха пазаруване в петък. 
Дори и след смъртта й, Брайън извършва при купуване на билети си всеки петък. И весело нещо добро е направил, също. На петък, 12 юни, тази година, Брайън и Джоан спечели £ 24,951,269.40 - тяхната половин дял от джакпота в EuroMillions.
Нека вашите ПИЛЕТА бродят свободно:
Били Гибънс спечели джакпот след неговия домашен любимец пиле, Киев, ходи цял калкулатор му, генериране на принципа на случайния подбор от числа, които след това той остави на лотария си билет. 
Киев незабавно бил преименуван Лъки. Трагично е, късмет на Лъки изневери, когато Били забравили да заключите си кооп и е била убита от лисица.
ОСЪЩЕСТВИ МЕЧТИТЕ СИ:
Кери Картрайт, от Порт Глазгоу, сънувал, че ще спечели през януари 2007 г. Тя си спомни съня, докато пазарувате в местния Tesco и с парите, които тя е записан на "купува един, получи един безплатно" оферта, тя е купил лотариен билет за тегленето онази нощ. Тя спечели £ 2,543,691.
Посрещнат и един МОМЕНТ:
През август 2007 г., разсеян Дерек Ladner, 57, от Глостър, и съпругата му Доун имаше един от петте печеливши билети, които споделят джакпот от £ 2,395,710.
Седмица по-късно, обаче, Дерек си спомни, че е купил още един билет, с абсолютно същите номера, за едно и също теглене. 
Така че той и Dawn събрани още една пета от джакпота, с което общият им победа до £ 958,284. 
Мислете като учен:
В продължение на години, синдикат от 17 преподаватели от Брадфорд университет и колеж са се опитвали и не е спечели лотарията, като просто избирате свои индивидуални линии на номера и след това се надява на най-доброто. Тя не работи.
В крайна сметка, те решили да използват мозъците им да излезе с печеливша схема. 
Според лидера на синдиката Бари Waterhouse: "Ние не се печели с номерата да се качват. Така че ние решихме, че на друг метод, който би означавало да се използват всички 49 числа. Ние остана с цифрите и знаехме, че ще спечели - в крайна сметка ".
През октомври 2006 г., като е прекарал £ 3536 на загуба на билети, синдиката paydirt удари и взе победа от £ 311,700. 
Ако нищо друго не. Доверието в COSMOS :
Ноел Едмъндс се вдигна обратно в началото на телевизионни рейтинги, благодарение на на Сделка или не. И причината той дава за неговия успех е "Cosmic поръчка", а Ню Ейдж философия, предложен от немски автор мряна Мор.
Идеята е, че космосът е извършен от "универсална интелигентност". И ако ви попитам добре, тази интелигентност ще ви даде това, което искате. Всичко, което трябва да направите, е: 1 записвайте вашите желания: Така че, "Аз искам да се спечели джакпотът на Тото направи тази събота." 2 Представете вашия успех: Затворете очи и чувствам, че печеливш билет. 3 имат вяра: Колкото повече, че Вашата победа ще се случи, толкова по-добре шансовете, че ще. 
Проверете вашите номера:
Звучи глупаво, но може да сте спечелил от лотарията и просто не го знаят. Точно сега, на 16 май джакпот от £ 1,316,462 - спечелена от някой в ​​Кройдън, Южен Лондон, с билет от 1, 5, 9, 27, 42, 45, бонус топка 21 - все още предстои да бъдат събрани.
Някой се разхожда около като милионер - и не го познаваме. 
Можете да имате всички интелигентни системи в света. Но ако не се провери числата си, че може и да не влиза изобщо.


Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger