Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

събота, 19 август 2017 г.

Топ 10 бизнес съвети за стартиране на бизнес, който ще успее



Съвети за започване на бизнес, за да се гарантира успех


Започване на бизнес за първи път е притеснение за провал ? Дайте на новото си предприятие най-добрия шанс за успех с тези най-добри бизнес съвети, най-добрият съвет, който съм съставил от други предприемачи и разработен от собствения си опит от повече от 20 години, че съм "бил там и го направил" като малък бизнес.

1) Бъдете страстни за това, което правите.

Не е нужно да обичате каквото и да е бизнеса ви ( и вероятно не трябва ), но трябва да бъдете заловени за това.
Ще отделите много време и енергия, за да започнете бизнес и да го превърнете в успешно предприятие, затова наистина е важно да се насладите наистина на това, което правите, независимо дали се изпълнява харта за риболов, създаване на керамика или предоставяне на финансови съвети , Уверете се, че сте на прав път, като си зададете тези три въпроса,преди да направите нещо друго.

2) Започнете бизнеса си, докато сте все още наети .

Колко дълго могат да живеят повечето хора без пари? Не дълго. И може би е много време, преди вашият нов бизнес да реализира някакви печалби. Да сте наети, докато започнете бизнес, означава пари в джоба ви, докато сте в процес на стартиране. Не сте заети сега или не можете да продължите с текущата си работа? Прочетете  как да получите новия си малък бизнес, за да спечелите пари .

3) Не го правете сами.

Имате нужда от система за поддръжка, докато започнете бизнес (и след това). Член на семейството или приятел, който можете да отхвърлите идеите си и който ще слушате съчувствено за последната криза на започване на бизнес, е безценен.
Още по-добре е да намерите наставник или, ако отговаряте на условията, да кандидатствате за програма за стартиране на бизнеса, като Програмата за самонаемане . Когато започвате бизнес, опитни насоки са най-добрата система за поддръжка на всички.

4) Първо клиентите или клиентите.


Не чакайте, докато официално не започнете бизнеса си, за да ги подредите, защото фирмата ви не може да оцелее без тях.

Направете мрежата . Направете контактите. Продайте или дори раздайте своите продукти или услуги. Не можете да започнете маркетинга твърде скоро. (Вижте 10 достъпни начини за пазаруване на малкия ви бизнес  и 7-те най-добри места за намиране на клиенти за съвети.)

5) Напишете бизнес план .

Основната причина да направите бизнес план първо, когато мислите за започване на бизнес, е, че той може да ви помогне да избегнете потъването на време и пари, за да започнете бизнес, който няма да успее. Защо имате нужда от бизнес план поради други основателни причини.)
Не забравяйте, че не е нужно да работите в пълен мащаб бизнес план за всяка нова бизнес идея, с която се занимавате; Попитайте тези  5 въпроса, за да откриете, че Вашият бизнес идея си заслужава .

6) Направете проучването.

Ще направите много изследвания, като напишете бизнес план, но това е само началото. Когато започнете бизнес, трябва да станете експерт по вашата индустрия, продукти и услуги, ако още не сте. Присъединяването към сродни индустриални или професионални асоциации преди да започнете бизнеса ви е страхотна идея.

7) Получете професионална помощ.


От друга страна, само защото започвате бизнес , не означава, че трябва да сте експерт по всичко. Ако не сте счетоводител или счетоводител, наемете един (или и двата).
(Тези съвети за намиране на добър счетоводител може да са полезни.) Ако трябва да напишете договор и не сте адвокат, наемете такъв. Вие ще губите повече време и евентуално пари в дългосрочен план се опитвате да направите нещата сами, които не сте квалифицирани да правите.

8) Вземете парите подредени .
Спестете, ако трябва. Подход към потенциални инвеститори и кредитори. Отбележете нашия финансов план за спад. Не очаквайте да започнете бизнес и след това да влезете в банка и да получите пари . Традиционните кредитори не харесват новите идеи и не харесват фирмите, които нямат доказан опит. Вижте  5 творчески начина за увеличаване на средствата за вашия бизнес  и алтернативи като  Will Crowdfunding Work for your Канадски малък бизнес?

9) Бъдете професионални от самото начало.

Всичко за вас и начина, по който правите бизнес, трябва да позволи на хората да знаят, че сте професионалист, изпълняващ сериозен бизнес.
Това означава да получите всички артикули като професионални визитни картички , бизнес телефон и бизнес имейл адрес и да третирате хората професионално, учтиво .

10) Правете правни и данъчни въпроси правилно за първи път.

Много по-трудно и скъпо е да се измъкнем от бъркотията след това. Трябва ли вашият бизнес да бъде регистриран ? Ще трябва ли да таксувате GST или PST ? Ще трябва ли да имате обезщетение на работниците или да се занимавате с данъци върху заплатите ? Как ще се отрази формата на собствеността върху Вашата данъчна ситуация? Научете какви са вашите правни и данъчни отговорности преди да започнете бизнеса си и да работите по съответния начин.

Направете гладко начало

Следвайки бизнес съветите по-горе, ще стартирате новия си бизнес едновременно по-гладък и по-малко стресиращ процес и ще направите дълъг път, за да гарантирате, че бизнеса, който започнете, ще продължи и ще процъфтява. 

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger