Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

четвъртък, 10 август 2017 г.

Ревю на телевизор Samsung LT28E310EW - HDTV, който може да се използва като монитор

Ревю на Телевизор Samsung LT28E310EW




LT28E310EW Samsung е корейски телевизия започна да се отговори на клиенти, които искат да комбинират функциите на телевизор с монитора, спестяване на пространство в стаята или офиса. Моделът е издаден през 2015 г., като същевременно се запази дизайн с класически линии. Дизайнът е изчистен и лесно се побира в нито пространство, но е по-малко привлекателни в сравнение с други модели. Въпреки това, стойност за парите е добре, моделът може да се намери в магазините на цена от 1099  леи ( чек цена актуализиран ) и телевизорът ще ви помогне да спестите важна част от стаята.

Дизайнът е стандарт за малък телевизор. Тук ще намерите по тази причина е малко по-дебел профил на един монитор, щедра рамка и подкрепа Т-образен плосък телевизор е с размери 643.4 х 383.6 х 52.7 mm, въпреки че те биха могли по-добре се подчертае, функция 2 в 1 устройството остава привлекателен от елегантен външен вид и малък размер.

технически спецификации

Екранът е с диагонал от 68 см, подходящи за спалня. Screen се радва на много широк зрителен ъгъл, предоставяне на качествени изображения, независимо от ъгъла, от който можете да потърсите. Ъглите са 178 градуса, както вертикално и хоризонтално, и в случай, че искате да поправите телевизора на стена, трябва VESA 100 х 100. Резолюцията на екрана е 1366 г. 768 пиксела HD изображения с добра яснота, докато яркостта на 300 CD / кв.м подкрепа добър контраст и ярки цветове. 5ms време за реакция е много привлекателен за модел в своята категория, осигуряване на добра доходност при свързване с компютър или лаптоп.
Телевизия има няколко преглежда наличните видове транспорт, които ще ви дадат опит, оптимизирана за всяка употреба. Например, ако гледате спортен канал, спортен режим ще акцентират цветовете на трева и на стадиона, и ако играете PC Game Mode, за да регулирате цветовете и контраста, за да ви даде по-интерактивно преживяване.
Моделът е оборудван с интелигентна, но тъй като той е малък и най-вероятно ще продължи до преносим или настолен компютър, няма да ги пропуснете.
Системата на звук възпроизвежда звук с добър обем и широк спектър от честоти, които се използват за възпроизвеждане на два 5W високоговорители
Свързаността ще намерите два HDMI порта, един USB порт и един PC вход, композитен видео, компоненти и RGB скарт. Така че можете да се свържете игрови конзоли, Blu-лъчи или DVD плейъри. В същото време, благодарение на цифров тунер DVB-T / C, че няма да се нуждаят от външен приемник да играе цифрови канали.



Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger