Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

неделя, 20 август 2017 г.

10 чудесни причини да посетите Париж с деца


Страхотни неща за разглеждане с децата в Париж




Париж е чудесен град за възрастни и деца. Те не го наричат ​​"Сити на светлините" по някаква причина. Красотата му е гравирана в порите и е осветена от нейната сърцевина - от културата и архитектурата до историята и храната. Как можете да създадете перфектната парижка ваканция за цялото семейство? Избирайки дейности и забележителности, достъпни за всички възрасти, така че никой не е разочарован.

Ето 10 причини да посетите Париж с деца

1. За да играете туристи: не пропускайте Айфеловата кула!
Когато сте в Париж, няма причина да пропуснете основните атракции, за да пътувате като родител. Просто няма нищо по-забавно за едно дете, отколкото едно пътуване до Айфеловата кулаЛиниите са абсурдно дълги, но трикът е да резервирате онлайн предварително, за да ги избегнете. Можете също така да вземете децата за езда на близкия въртележка, ако в крайна сметка чакате. Що се отнася до самото пътуване, вземете два асансьора - един на 2-рия етаж, после един на върха. Гледките на всяко ниво са спиращи дъха и скоро няма да забравите външния вид на лицата на децата ви, когато гледат надолу към въздушния изглед на целия град. Родителите могат да получат чаша шампанско нагоре и наистина да вземат в момента.
2. Да проучите парижката култура.
3. Да се ​​чудите на местата с лодка по река Сена.
Разходка с лодка по Сена е идеална за бърз оглед на най-големите сгради в града. Bateaux-Mouches (13.5 евро на възрастен, 5.50 евро на дете) ще ви отведе покрай най-красивите забележителности на града като Айфеловата кула, Нотр Дам , Музей д'Орсе , Лувъра  и още. Това е чудесен начин да видите повечето от популярните сайтове в Париж и да правите снимки по пътя.
4. Да запознаете децата си с френското изкуство.
Париж е дом на някои от най-известните изкуство в света, и това е идеалното място за образоване на децата си в историята на изкуството. Посетете Музея д'Орсе, който е бил инсталиран в бивша железопътна гара, построена за Универсалната изложба от 1900 г. Музеят представя колекции от изкуство от 1848 до 1914 г. Изкуството е феноменално и децата наистина ще се радват да гледат чудесни парчета от Моне, Дега и Реноар. И разбира се, има Лувъра , един от най-известните музеи в света, който витрини работи като Мона Лиза и много други шедьоври.
5. Да разгледате кварталите на града.
Пътувайте като родители в и от различни квартали, като например Marais , който се отличава с атмосферни калдъръмени улички, прекрасни бутици и исторически сгради. По пътя ще се разходите през пазар, наречен Faubourg St. Antoine, където можете да намерите местно сирене, пастет и други френски деликатеси.
 6. За да се насладите на гледките и звуците на града.
Place des Vosges е най-старият планински площад в Париж и е добро място за децата да се разхождат след няколко часа пазаруване и разглеждане на забележителности. Външните букари също са изключителни. Завършете деня с посещение на Триумфалната арка , след което се разходете по Шанз-Елизе . Туристически и претъпкани, може би това не е най-голямата ти памет за Париж, но децата ви ще бъдат омагьосани от блясъка и възбудата нагоре и надолу по булеварда.
 7. Да играете в красивите паркове и градини на града.

Градът е пълен с прекрасни паркове и градини, пълни с величествени скулптури и добре поддържани цветя. Не забравяйте да се отправите към Люксембурските градини,Вторият по големина парк в Париж. Това е градината на френския Сенат, която се помещава в Люксембургския дворец. Той е пълен с великолепни статуи, тенис кортове, шахматисти, малък детски басейн и много пространство, за да тичам наоколо.

8. Пробвайте храната.

Децата ще харесат разнообразието от кроасани, крепчета, багети, сирене и други скоби, достъпни на пазари, улични сергии и кафенета. Що се отнася до възрастните, има много гастрономически ястия, които можете да избирате заедно с класиците като croque-monsieurs, френска супа от лук и низоа салата. Всички ще харесат френски сладкиши и други приказни десерти, като например éclair au chocolat или mille-feuille.
 9. Да се ​​насладите на някои добри старомодни увеселителни паркове.
Тъй като децата са, добре, деца, вашите войници биха искали да си починат от всички културни, хранителни и архитектурни сцени, за които Париж е известно. Ако децата започват да се сблъскват, отчаянието, което не е за Сити Светлини, е и домът на световния тематичен парк! Намира се в новия град Марне-ла-Вале, на около 20 километра от Париж, Дисниленд Париж Е спечелила репутацията си като най-посещаваната атракция във Франция, ако не и Европа, и е вторият Дисни парк, който се отваря извън САЩ. Тя се основава на дизайна на Уолт Дисни в Орландо и предлага любимите си Дисниленд опори, като "Малък свят", "Космическа планина" и "Карибски пирати", в допълнение към новите, правейки тематичния парк на децата ви вкъщи.

10. Да предприемат образователни обиколки на града извън града.
Ако имате време, изведете децата от Париж, за да научите повече за френската история. Пътуванията могат да включват версай Бившият дом на царската власт, градините на Моне в Гиверни , базиликата в Катедралата Сен Денъс и Кралския некропол .













Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger