Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

събота, 19 август 2017 г.

Лондонското Око е Първото Туристическо Привличане


Въпреки че е едно от по-новите допълнения към множеството туристически атракции в Лондон, Лондонското око се превърна в една от най-известните атракции в града. Лондонското око е масивно колело, което се намира на южния бряг, точно на река Темза. Лондонското око е все още нещо, наречено "Милениум" и през годините има няколко различни имена, благодарение на спонсора на колелото по онова време.Първото официално заглавие на Eye беше British Eye London Eye, преди да бъде известно като Merlin Entertainment London Eye преди да се премести в EDF Energy London Eye. През втората половина на 2014 г. официалното име на колелото се върна към Лондонското око, но влязла в сила през януари 2015 г. се промени на Coca-Cola London Eye, когато стана официален корпоративен спонсор. Независимо от това, което заглавие е дадено на колелото, това е една от най-забележителните черти в Лондон, доминираща на хоризонта и привличане на голям брой туристи на дневна база.Структурата на Лондонското око е на 135 метра и самото колело е с диаметър 120 метра / 394 фута. Когато Лондонското око беше въведено за пръв път, то беше най-високото в света, но оттогава е заменено от колела в Нанчан, Сингапур и Лас Вегас. Лондонското око обаче се отличава от останалите, тъй като се поддържа от A-Frame само на едната страна на колелото, което означава, че колелото често се нарича "най-високото конзолно колело за наблюдение в света".
Окото на Лондон с окръг Хол на заден план.
Лондонското око е масово в популярната култура
Лондонското око също е най-високото колело от този вид в Европа и предлага една от най-хубавите гледки в Лондон. Съществува конкуренция от Shard, който има по-висока позиция, отколкото колелото може да получи, но фактът, че колелото осигурява редица гледни точки, гарантира, че той остава огромна атракция. В действителност, с повече от 3,5 милиона посетители, които плащат годишно за достъп до колелото, London Eye се цитира като най-популярната атракция в Лондон, която хората плащат за ползване. Тя е незабавно разпознаваема и се представя редовно във филми и телевизионни предавания.
Близък изглед на едно от лостовете на London Eye Wheel с Двора на Уестминстър и Биг Бен в далечината. Снимка кредит: © Посетете Лондон.
Лондонското око е лесно достъпно
Лондонското око се свързва с "Юбилей Гардънс" в Западния край, в секцията, която преди беше дом на Купола на Дискавъри. Лондонското око се намира на река Темза в Southbank, точно между моста Уестминстър и моста Hungerford, всички от които се намират в квартал Ламбето в Лондон. Има много метростанции в близост до Лондонското око, така че има достатъчно възможности да стигнете до Лондонското око. Вие ще откриете, че Ватерло е най-близката гара, но Westminster, Embankment и Charing Cross са на кратко разстояние пеша. Има и възможност да се свържете с националните влакови услуги в Лондон Ватерло и гара London Waterloo East.
Въпреки че "Лондонското око" функционира едва от началото на новото хилядолетие, вече има значително подобрение на капсулите. Това започна през 2009 г. и се съобщава, че процесът ще струва повече от 12 милиона лири. Всяка капсула от "Лондонското око" е премахната и плава надолу до Темза до Есекс и Долините на Тилбъри, където са направени ремонти и подобрения. Също така има капсула, променена на капсулата за коронация, която отбеляза 60-годишнината от коронацията на кралицата. До 2008 г. над 30 млн. Души са се качили на " Лондонското око" и настоящите оценки показват, че тази цифра ще се движи близо до 50 милиона посетители в близко бъдеще.


Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger