Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

събота, 5 август 2017 г.

Как да гледате местни канали без кабел

Това ръководство обхваща гледане на телевизионни мрежи без абонамент за платена телевизия. За информация относно гледането на кабелни предавания, вижте и моя пълен пътеводител.

Когато става въпрос за гледане на телевизия без кабел, по-голямата част от телевизионните предавания, които хората гледат, се излъчват в телевизионни телевизионни мрежи като CBS, ABC, FOX, NBC и др. Телевизионните предавания в тези мрежи са последователно в рейтинга Nielsen.

Погледнах 25-те най-добри номера на телевизионни и кабелни телевизии за миналата седмица на Телевизионни номера. Освен спортни събития (като NCAA Final Four), само едно кабелно телевизионно шоу беше в топ 25 и това беше сезонният финал на The Walking Dead.

В крайна сметка, когато става въпрос да кажете довиждане за кабела, да получите достъп до вашите локални мрежи и главните шоута за времето са приоритет за мнозина. Днес ще ви уведомя как да получавате тези местни мрежови канали по въздуха (OTA TV) и няколко начина да ги прехвърлите по интернет.
Гледайте Prime Time Network TV Online

Докато една телевизионна антена е най-доброто решение за достъп до локални станции, има места, на които липсват силни телевизионни сигнали. Ако просто гледате да хванете телевизионни предавания за главна мрежа, комбинацията от Hulu и CBS All Access ще осигури почти всеки хит главно шоу на CBS, ABC, NBC, FOX и CW.

Показванията на PBS могат да бъдат достъпни чрез приложението PBS, което се предлага на почти всяко устройство. Можете да опитате безплатна проба от една седмица от Hulu, за да видите дали ви харесва услугата.

Докато CBS All Access, Hulu и приложението PBS се поддържат на повечето браузъри, таблети и смартфони, вероятно искате да гледате тези предавания на телевизор. За да направите това, всичко, от което се нуждаете, е над най-горното стрийминг устройство. Моят личен фаворит и този, който използвам, е Roku.

Тези устройства се свързват с различни видео услуги чрез интернет, като използват приложения (известни също като канали). Те след това пренасят поточно видеото директно към вашия телевизор.

Възможно е да не се нуждаете от устройство за стрийминг, ако гледате съдържание на Mac, PC или лаптоп. В този случай следните уебсайтове ще ви позволят да предавате последните епизоди от любимите си телевизионни предавания в мрежа.

Гледайте телевизия на местно ниво

Ако се интересувате само от телевизионни предавания с главни времена, това ще го покрие. Въпреки това, ако наистина искате вашата местни филиал на мрежата захранване, в момента има редки решения на разположение. Ето какво имаме досега.

CBS All Access - Тази услуга осигурява местното излъчване на живо CBS на редица пазари в САЩ. Проверете връзката, за да видите дали местната местна емисия е налична във вашата област. Ако се интересувате, можете да разгледате този безплатен пробен период до CBS All Access.

ABC на Sling TV - Sling TV предлага пакет Broadcast Extra, който доставя ABC на определени пазари. Проверете връзката Слингова телевизия за подробности.

FOX и NBC на SlingTV - Sling TV предлага на живо местни FOX и NBC излъчвания на Sling TV, макар и на определени пазари.

Ако се интересувате от Sling TV, можете да получите безплатна пробна версия, за да я проверите.

PlayStation Vue и DIRECTV NOW договориха предаванията на местните афилиейти за ABC, NBC и FOX. CBS наскоро е на разположение на определени пазари. Те също така ви позволяват да изпробвате услугата си безплатно.

Местни канали по въздуха (OTA)

Кабелна телевизия не иска да знаете това, но местните телевизионни телевизионни мрежи са достъпни по въздуха само с помощта на телевизионна антена. Всъщност днешната антена на телевизора има по-добра картина от кабела. Телевизионните сигнали в наши дни са цифрови, така че се нуждаете от телевизор, създаден след 2007 г. с цифров тунер.

Обикновено можете да разберете дали телевизорът ви е оборудван с цифров тунер в ръководството за потребителя или на уеб сайта на производителя на телевизора. Въпреки това, лесен начин да видите дали телевизорът ви е цифров е да погледнете коаксиалния порт на антената. Изглежда като дебел резбован винт някъде на гърба на телевизора.

Ако телевизорът ви е цифров, тогава ще има етикет с буквите "HD", "ATSC", "HDTV" или други думи, показващи, че телевизорът има цифров тунер. Ако телевизорът ви не е цифров, можете да го преобразувате с помощта на цифров преобразувател.

След като разполагате с телевизор, който е "готов за цифрова обработка", всичко, което трябва да направите, е да инсталирате телевизионна антена. Аз инсталирах външната антена Mohu Sky 60 на моя покрив и сега получавам всички големи местни телевизионни мрежи. Mohu също така прави качествени антени като Mohu Curve и Mohu Leaf. Ако проявявате интерес към закупуване на антена на Mohu, проверете моята промоция за Mohu за голяма отстъпка.

Актуализиране: Ако искате да чуете моята сметка за това, което се отнася до използването на телевизионна антена, разгледайте епизода на телевизионната антена на Grounded Reason Podcast. Безплатно е! Кликнете върху тази връзка, за да слушате в iTunes. Ако нямате устройство с iOS или iTunes инсталирано на вашия компютър, проверете тази страница за показване на бележки за други опции.

Ако искате да научите повече за използването на антена за безплатна местна телевизия, проверете следните ръководства за инструкции.

Научете как да изберете телевизионна антена

Научете как да използвате една антена за няколко телевизора

Научете как да заземете телевизионна антена

Научете как да подобрите приемането на антена

Записвайте от антената си с DVR през интернет



Как да получите безплатна телевизия

С толкова много местни филиали в САЩ е трудно всички те да бъдат договорени в една услуга за стрийминг. Поради това телевизионната антена е най-доброто правно решение за безплатна телевизия. Аз съм имал много поиска в коментарите за получаване на безплатна телевизия чрез jailbroken стрийминг устройства или получаване на jailbroken Fire Stick. Бих ви посъветвал да не го направите.

Въпреки че няма изричен закон срещу него, това е законно сива зона, която според мен ще бъде пример за някои от тях в бъдеще. Освен това той нарушава Общите условия на много стрийминг услуги, а някои от тях започват да отказват услуги на тези устройства.

Ако тази статия не отговори на вашия конкретен въпрос, проверете Ръководството за рязане на кабела. Той осигурява връзки към най-важните статии в нашите над 200 страници съдържание, за да ви помогне да отрежете платена телевизия.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger