Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

неделя, 6 август 2017 г.

Съвети за футболни залагания: Как да спечелим пари залагания на живо


Часовникът тиктака. Напрежението ескалираира. Какво правиш? В тази статия, ние ще ви преведем през висок риск, но с висока възвръщаемост света на живо футболни залагания, понякога наричан също залагане в игра. Как да спечелите, когато мача вече е в ход? На Bookiesmash, ще ви даде инструменти, за да правят точно това.

Какво е различното при залози на живо?

В материално там не е много, че се променя, когато премине от традиционната преди мач залагания да живеят футболни залагания. Голямата промяна идва в ума си. Ако се съсредоточи върху целта преди мача, можете да се отпуснете и, знаейки, че вашата работа е свършена. Залогът е бил поставен, и няма нищо друго, което може да направи. Ако ти беше прав в интуицията си, вие ще получите печалба. Ако не сте, вие ще изгубите залога си.
Когато живееш-бет, което правите, така че на базата на един мач, който вече е в ход. В зависимост от букмейкъра, можете да залагате на почти всеки аспект на футболен мач; можете да получите коефициенти, които се генерират от букмейкъра в този именно момент, на база това, което се случва в този именно момент от играта. Можете също така да получите шанс да промениш решението си, въз основа на коефициентите неясните. Това е така, защото можете да затворите залог, или "теглене", но повече за това по-късно.

Мислете като най-висока класа треньор по футбол

Постоянният изместване на коефициенти, които да съкратят или плават през цялото време, е проектиран в част да се създаде несигурност в съзнанието на залагащия. Ако сте да победи букмейкъра, трябва да се приемат нагласата на един от треньорите от световна класа във футбола.
Луис ван Гаал, Пеп Гуардиола и Жозе Моуриньо може би са трите най-добрите треньори в световния футбол днес. Това, което те правят това добре е, че те се адаптират начина си на мислене и подготовка на основата на съвременните обстоятелства. И трите са майстори, по свой собствен начин, при предене игра с главата надолу. Ако ги видите на пейката, те едва ли някога се отпуснете. Успяват да постигнат бележки, да говори с техните сътрудници, или получаване спокойни, ясни послания извън към отбора на терена.
Отбори треньори Ван Гаал, Гуардиола или Моуриньо са способни да играе водеща, след затваряне на играта чрез силна защита. Това не е случайно: всички тези световна класа треньори видите пейките като ключов елемент за успех. Изпращането на тактически заместители се превърна де rigeur, и те го правят най-доброто, на изчисление на кои играчи са най-подходящи за спечелване на играта пред тях.
Какво общо има това общо с залози на живо? Всичко е в ума. Вземете за гъвкави в игра манталитета на един от тези тренировки на титаните, и вие ще видите променливи коефициенти, сдвоени с доверени съвети футбол залагания на живо, като предизвикателство, а не нещо, което да се страхуваме. Вижте нова възможност? Поставете нов залог, ако си мислиш, че ще работят на базата на внимателен анализ. Вижте възможност затваряне? Осребрите.

Какво означава "Cash Out" ?

Изплащане е залагания термин, който означава събирането на парите, които се предлагат за вашия залог в една точка по ваш избор, преди края на мача. Повечето водещи букмейкъри предлагат вариант на опцията за касово разплащане, и това е полезно или като начин за смекчаване на отговорността (намалят загубите си), или да се гарантира печалба в края на мача, независимо от това как завършва.
Как работи? Представете си, че сте на живо футболни залагания на мач между Реал Мадрид срещу Барселона. Поставяте живо залог на Барселона да спечели, и те води с 2-0 на полувремето. Въпреки това, можете да стигнете до 70-та 90-минутен мач, и Реал Мадрид да отбележи да вземе резултата до 2-1. Инерцията в момента е с Реал Мадрид.
Анализ на отбора и форма на Реал Мадрид ще ви кажа, ако те изглеждат вероятно да получите още един гол, и да вземат мача до равенство. Ако е така, малко пари веднага. Вашата печалба ще бъде малък - но все пак ще се правят пари, а не да губи всичко, което се обзаложите, на първо място.
Това е красотата на опция за касово разплащане; можете да реагира на променящите се обстоятелства, или предотвратяване на повреда или осигуряване на успех, преди съдията удари последния съдийски сигнал.

Затихване с времето и се е разнесъл Съкращаване коефициенти

затихване с времето е начинът, по времето, изминало от футболен мач засяга шансовете, които се предлагат. Ако се вгледате в динамично променящите се коефициенти на разположение за футболен мач в последните две минути на мача, с един отбор водеща, ще видите, че шансовете за този отбор да спечели, са все по-кратко (скъсяване) и коефициентите за другия отбор все дълго (плаващи). Това е така, защото времето разпад прави всяка възможност или по-вероятно или по-отдалечени.
Ако имате игра, в която един отбор се счита от букмейкърите е по-вероятно да спечели от друг, например, един мач от Шампионската лига между Байерн Мюнхен Германия и Андерлехт в Белгия (Байерн обикновено ще спечели тази опора), шансовете да започват с Байерн най-кратки шансове да спечели, и Андерлехт с дълги шансове да вземе победата.
Представете си, ако Андерлехт вземе изненада олово. Всички съвети на живо футбол залагания може да ви каже това няма да е крайният резултат, но по-малко се стори отборът все още са 1-0 нагоре. Можете да очаквате коефициенти Anderlecht за победа, за да се съкрати, нали? Е, ще бъдеш прав. Коефициентът за равенство също ще съкратят.
Въпреки това, поради приумица на пазара на футболни залагания, шансовете за Байерн Мюнхен да спечели мача може да не се измества значително. Това е така, защото всички рационален анализ на ситуацията ще каже, че не е вероятно да бъде Байерн завръщане на някакъв етап.
Германският отбор, толкова по--представяли на двете противници, все още ще бъде фаворит за спечелване на мача. съществуват Букмейкъри да защитят печалбите си, и така те все още ще постави своите чипове на първоначално очакваните резултати, докато времето гниене го прави по-малко вероятно.

Treat приходите и разходите Еднакво

Както казахме и преди, няма такова нещо като "късмет победната серия". Или ти си на живо футболни залагания по правилния начин и спечелване, или не си. Ако получите няколко ранни загуби, не реагираме, да коригира стратегията си за залагания, следвайте съветите на Bookiesmash, а вие стоите голям шанс за превръщане на съдбата наоколо.
Ако получите печалба, следват същия съвет - да не се прекалява, не сте Супермен, не сте Месия. Съхранявайте на хладно и рационално главата по всяко време, както и да бъде победител в живо футболни залагания.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger