Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

неделя, 6 август 2017 г.

Как да се залагате на спорти игри

Искате ли да научите как да залагате на спортове , или да разширят съществуващия си репертоар от умения за спортни залагания? От тази страница имате директен достъп до нашата огромна и информативен колекция от спортни залагания, статии и видеоклипове. Открийте видовете залози и терминология, свързани с осъществяване на залагания върху спортни. Научете как да залагате на спортове по правилния начин.
Ако не, тогава, преди да се заемете с конкретна система и / или стратегия за залагания, уверете се, че разбирате понятията по-долу, а може би и запазим спортни залагания Речник страница отворена, докато учат. Това е първата стъпка да станете успешен спортен инвеститор.

Съвети за избор на онлайн букмекър


Прегледите на този сайт са подробни и добре проучени. Те ще ви дадат добра представа за цялостното усещане и ползите, които преглеждат букмейкъри предлагат. Ето няколко други съвети онлайн залагания за да ви помогнат да започнете.

Научете всичко, което може за Сайта

Прочетете всичко, което можете за компанията, възможностите за залагане, наличните промоции, възможности за плащане и техните възможности за обслужване на клиенти.
Важно е да се провери реда и условията на обекта и различните бонуси, за да се избегне изненади. Повечето бонуси имат изискване за залагания (понякога наричан изискване при преобръщане). Това е умен, за да знам колко трябва да заложите, за да бъде в състояние да ги изтеглиш бонуса си пари.
Също така, не забравяйте да проверите на минималните и максимални граници за депозит и теглене за да се гарантира, че те се вписват на вашата банка.

Използвайте раздел ресурс за залагания Сайта

Ако сте пълен новак и искате да научите как да залагате, много сайтове за залагания ще ви осигури една стъпка по стъпка ръководство за залагания. Това са обикновено много полезен и ще ви помогне да започнете да залагате бързо.

Започнете с малко

Задайте вашите приоритети право. Разпределяне на средствата разумно. Вие се учите как да залагате. Рискувайки целия си банкрол ще бъде най-импулсивен нещо да направя.
Започнете с малки залози залози и постепенно увеличаване на размера само когато сте напълно сигурни, че сте разбрали как работи този конкретен залог. Вие искате да се извърви дълъг път, а от вашия интерес, не е моментно, тя става изключително важно да се научите как да управлявате вашата банка разумно.
В края на краищата, това е трудно спечелените пари, които са заложени на карта. Отчитайки това, сега можете да започнете да търсите онлайн букмейкърски къщи или други продукти, които правят залагания онлайн залагания за начинаещи лесно.

Не залагате пари на заем

Обзалагам се, само сумата, която може да си позволи да загуби. Това трябва да е средства, които сте останали, след като сте се срещна други редовните си разходи.
Да не се използва пари от бюджета на домакинствата за захранване на сметката, защото не може да бъде в състояние да компенсира разликата, ако загубите повече, отколкото бе очаквала.

Първи стъпки - видове залози можете да направите

Три от най-популярните форми на залози са победа, точка мазане и суми (над / под). Следващите статии обясняват всяка тези залози в прост лесни за разбиране начин.

Moneyline залагания

Залогът пари линия е залог за кой отбор ще спечели една игра, и е най-популярният начин да се заложи на хокей и бейзбол , но не съществува също така и за баскетбол , футбол и други спортове.
При този вид залог изплащането е един и същ независимо на колко писти или точки на отбора ви заложи на победи с. Сега, ако сте съвсем нов за спортни залагания, което трябва да се разбере, американски шансове, защото това е огромна част от парите Онлайн залаганията.
Американски шансове винаги използват 3 или повече цифри цяло число, изразено като положителен или отрицателен. Когато става въпрос за отрицателно пари Онлайн това представлява колко дял ваша задължително да спечели $ 100.
Например линия на -180 изисква $ 180, за да спечели $ 100, така че тук, ако вашият залог е успешна ви предпази от $ 180.00 сте заложили плюс се върна $ 100 в печалби. Когато става въпрос за положителна пари Онлайн това колко дял $ 100 ще плати.
Така например, ако залогът $ 100 по линия на 160, ако вашият залог печели ви предпази от $ 100 ви заложили плюс получите $ 160 в печалби.
Причината има положителни и отрицателни парични линии е така, защото отборите са често не еднакво съвпадащи.
За да се посочи за пример, ако Тайгър Уудс се изправени срещу вашия местен голф шампион гимназията в един на един мач Тайгър може да -100000 и вашият приятел 50,000.

Point Spread Залози

Точка спред залагания се казва, че са били изобретена през 1940 година от Чарлз К. Макнийл на Чикаго. Той е професор по математика, който го използва в собствената си работа букмейкърски.
Дали това е вярно или не е без значение; днес точка спред залагания е най-популярният начин да се обзаложим на Америка два най-често се заложи на спортове, футбол и баскетбол.
Основната идея на разпространение точка е, за да направят играта по-близо до 50/50 предложение се добавя хендикап.
Например, първия кръг на плейофите в НФЛ 2011/12 имаше Детройт Лайънс 10.5 / Ню Орлиънс Сейнтс -10.5. Как става това е, ако заложите на Лайънс в края на играта можете да добавите 10.5 точки на лъвовете вкара и след това го сравни с светиите действителната оценка за да се определи кой ще спечели.
Алтернативно, ако заложите на Ню Орлиънс Сейнтс след това в края на играта, която ще се изважда 10,5 точки от светиите резултат и след това го сравни с действителните Лъвовете отбележи за да се определи кой отбор печели.
Важно е да се отбележи, е, че всички точка разпространението залози също имат цена. С най-много всички букмейкъри и Лас Вегас спортни книги, ако цената не е посочено друго след -110 Предполага (Риск $ 110, за да спечели $ 100, което опростява като заложи $ 1.10 за всеки долар, който искате да спечелите).
Това допълнително цена сте таксувани е посочена като ВИГ или сок и как сайтове за залагания и букмейкърите да направят своя печалба. Когато залозите онлайн ще намерите цените често са изброени и те не са едни и същи за двете страни.
Например може да откриете Детройт Лайънс -115 / Ню Орлиънс Сейнтс -105. Причината за разликата е, че букмейкърите се стремят да намерят 50/50 предложения за залагания линии, но понякога това не е възможно, тъй като едната страна е малко по-вероятно да се покрие в този момент спред от другия.
Има няколко неща, за точка разпространява заслужава да се отбележи. В случаите, когато точката за мазане имат половината точки, участващи (пример -2.5 / 2.5) няма начин за играта, за да връзвам. Точка разпространение не винаги се използва половината точки обаче.
В пъти разпространението на точка е цяло число, ако резултатите от игра в хендикап вратовръзка той се счита за натискане, наричано още не се предприемат действия. В този случай всички залози са изключени и дялове се връщат.
Освен, че трябва да се заключи, като информира, докато точка спредове са най-популярни в футбол и баскетбол, те са на разположение за други спортове, както добре. Например в хокей и бейзбол алтернативи на пари линия се предлагат нарича шайба линия и тичам линия, които са залози, които използват разпространение точка.
Сега, когато сме обхванати залагания върху разпространението на точка, че е време да разгледаме един от най-лесните видове залози, за да разберат, суми или над / под залагания.

Общо - Под / Над залагания

окончателен вид залог е най-лесно да се разбере, това се нарича суми за залагания.
Тук сте залагания за това дали общият брой отбелязани точки от двата отбора ще бъде над или под публикувал общото залагания.
Например в бейзбола този залог може да е под / над 8,5 писти, в хокей под / над 5,5 точки, във футбола под / над 40,5 точки, в баскетбола под / над 200 точки.
Същото като е вярно за точка разпространение, освен ако не е посочено друго, се приема, тези залози, които се предлагат при -110 (риск $ 110, за да спечели $ 100), макар че в сайтовете за онлайн залагания, обикновено се посочва.
То също е често срещано явление, за да видите всеки вариант има различна цена, като над 5.5 -130 / под 5.5 110.

Ставайки Спечелване Sports залагания

Учене печеливши спортни залагания не е лесна задача. Това ръководство е предназначено да ви помогне да разберете основните неща. Можете да научите повече по-задълбочена информация за спортни залагания от четенето на книги, като например теглене залага на спортни залагания от крал Яо и Sharp спортни залагания от Станфордския Уонг .
Просто знам, че нито са тези книги, които ще ви направят печеливша ваша. Въпреки това, те ще получат ума си мислите като интелигентен спорт залагания.
Залози е конкурентна, а хората бият го впрегнете течове на развлекателни сайтове за залагания и местните букмейкъри. Колкото повече хора, които знаят как да спечелите повече възможности пресъхват.
Също така имайте предвид, че това е в една индустрия, изпълнен с измами като мотика продавачи, статис услуги и всякакви други неща, не много полезни за залагащите. Все пак, ако остане в този процес, прочетете двете книги ние предложени и вземете малки хапки във форуми, той ще започне да се обединят.
Ние знаем, няколко ентусиасти, които правят един лесен начин на живот залагания при високи пределни букмейкърски къщи и те някога са били като невежи като следващия човек за това как всичко работи.
Добрата новина е, има тон на добри оферти за бонуси и промоции с онлайн сайтове за залагания, които правят неща + EV, докато бавно се научат малко в даден момент. Само не забравяйте да остане дисциплиниран и никога не рискувам повече от няколко процента от банката на дадена игра.

Други начини да се залага на спорта

Ако по някаква причина не сте удобни с помощта на Интернет, за да залагате на спортове, които имат няколко други опции - използвайте спортни залагания Вегас или намерите местен букмейкър да вземете мерки.

Las Vegas Букмейкърски

Невада е единственият щат в САЩ, който е легализирана спортни залагания. Само този факт кара хиляди комарджии до Вегас всяка година.
Много казина в Лас Вегас имат букмейкърски къщи, както добре. Ако планирате пътуване, първата стъпка е да се намери казино с спортни залагания, който ви подхожда. Ето няколко неща, за да се вземат предвид при избора на спортни залагания Вегас.
  • Щях ли скоро излизаш в претъпкан спортни залагания или един с повече лично пространство?
  • Колко (и какъв размер) телевизори имат те?
  • Как удобно ще бъде?
  • Колко са напитки и храна?
В допълнение към тези основни съображения, тя също е умен, за да се провери на разпространението и линии в няколко различни книги, тъй като те могат да варират от книга в книга.
Ако търсите за най-популярните букмейкъри в Лас Вегас, ето няколко, за да започнете.
  1. Aria Hotel Casino & Спорт
  2. Най-M Resort & Sportsbook
  3. Мираж Sportsbook
След като пристигнахме, просто се доближава до бюрото на сайта за спортни залагания и да поиска един от санитарите за помощ залагания. Те знаят, че залаганията могат да бъдат смущаваща за първи таймери, така че не забравяйте да ги задавате всякакви въпроси, които имате.
След като сте готови, да даде на служителя сумата пари, която искате да заложите и да каже какъв вид залог и / или върху това, което екип. Те ще ви дам един фиш, който има цялата необходима информация по отношение на вашия залог.
На следващо място, просто седнете и се насладете на вълнението от играта.

Местните букмейкъри

Местните букмейкъри са лопата да ги ринеш в САЩ. За да ги намерите, трябва да излизаш по-ниски ключови спортни барове и приятели и да видим кой е легален. Ако всеки е с помощта на определен човек, а това е букмейкър на бара често, най-вероятно той е достоен доверие и няма да схванат вас, защото репутацията е всичко за букмейкърите.
Ползата за използване на местния букмейкър е много от тях предлагат глупави неща, като например продажбата на половината точки в NFL футбол и изключване на 7 за 10 цента.
Това, което се позовава на тук е "купува точки" опция, предлагана от онлайн спортни сайтове за залагания. Ако една точка разпространение в NFL футбол е -7,5 -110 те ще даде възможност да го преместите в -7 -125 или -6,5 -140, което е 15 цента на половин точка.
За всички останали точки, които получават от 10 цента (с изключение на три, което струва 25 цента, или е ограничена). Това е така, защото 10 цента е ужасна сделка най-много точка спред, но е + EV за играча (-EV за тях), когато се предлагат на общата граница на победа 7.
Както можете да получите по-голям опит с местните букмейкъри, които ще намерите там всякакви странни неща, които те правят и начини да ги експлоатират.
Просто се уверете, абсолютно сигурни, че се намери добра репутация букмейкър с добро присъствие и репутация в спортен бар. Това е вашата защита, защото, ако той stiffs вас това се вижда ясно на своя клиент база и скоро той има не е оставил клиенти.
Оттук просто остана с него и ние сме много уверени ли го във вас, за да се превърне в един от най-добрите. С това се заключава нашата интро спортни залагания.
Моля, уведомете ни, ако имате някакви въпроси за спортни залагания. И с това, ние искаме абсолютно най-доброто от късмет.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger