Мога ли да променя или променя моя Apple ID? И възможно ли е да изтрия Apple ID за постоянно?
Вие не можете да стигнат далеч в света на Apple продукти и услуги, без документ за самоличност на Apple. Ще го използвате, за да получите достъп до множество услуги като iCloud , Find My iPhone , качи мач и Apple Music , както и да направи покупки от качи и изтегляне на подкасти . За вкуса на това, което той може да направи, вижте Как да използвате Apple ID .
Ако притежавате iPhone, IPAD един или почти всеки друг съвременен Apple устройство, рано или късно има вероятност да се окажете с идентификационен номер на Apple. Това по същество се състои от един вход, вашето Apple ID - обикновено си име, последвано от iCloud.comme.com или mac.com - и парола.
Ще допуснем, че вие вече имате Apple ID (ако не, прочетете Как да създадете Apple ID ). Но какво се случва, ако искате да промените данните за Apple ID акаунт, неговата парола или данните, свързани с него? В тази статия ще обясня покрие всичко това, както и как да изтриете вашия Apple ID за постоянно. Прочетете следващата: Как да променя Apple ID за плащане

Редактирането на Apple ID информация

Промяна на повечето детайли от вашата лична сметка на Apple е толкова просто като кликнете върху бутон Управление на Apple ID на интернет страницата на Apple ID , влизане в системата, и кликнете върху Редактиране заедно с каквото и детайлност, което искате на случайността.
Можете също така да направите това на Mac, като натиснете бутона Данни за профила в раздела iCloud на System Preferences, или на устройство IOS чрез докосване на вашето име и икона влизане в секцията General> iCloud на приложението Настройки. За да промените каквито и да било подробности, просто натиснете влизането Редактиране в горния десен ъгъл.

Как да променя имейл адреса, свързан с Apple ID

Apple препоръчва да смените Apple ID, за да си ток, работещ имейл адрес. Това няма да създаде друг идентификатор Apple, тя ще се промени само свързаните с имейл адрес. Отиди в Моят Apple ID , щракнете върху "Управление на Apple ID" и влезте в профила си. С Име, ЕГН, и имейл адрес чекмеджето за избран, щракнете върху Редактиране до Apple ID и основен имейл адрес. Сега въведете новия си имейл адрес. Уверете се, че новият адрес влезете още не е свързан с друг идентификатор Apple.
Забележка: Apple документи за самоличност, които използват имейл адреси, завършващи на @ icloud.com @ me.com, или @ mac.com не може да бъде променен на друг имейл адрес. Ако вече не ги използва Apple имейл адрес не забравяйте да добавите валиден имейл адреса си като допълнителен имейл адрес. Apple дори отива толкова далеч, за да се препоръча, че не използвате адрес, който завършва с @ mac.comMe.com, или @ icloud.com като Apple ID.
Как да се промени, да създавате или нулиране на Apple ID: Промяна на имейл адрес

Защо трябва да връзвам с господстващо имейл адрес към Apple ID

Вие ще получавате имейли, когато плащат за съдържание на качи и магазини за приложения. Можете също така да получите сигнал, ако вашата парола за ID се промени, ако Find My Device се използва или ако Apple ID се добавя ново устройство.
Стига да получавате тези имейли някъде има вероятност да ги забележи, ще знаете, ако някой е присвоил профила ви. Ако не използвате имейл адреса редовно алтернатива може да бъде мъдър.
Ако е необходимо да се промени основният имейл адрес, свързан с вашия Apple ID, което трябва да отидете на страницата Моята Apple ID . Изберете Управление на вашия Apple ID и влезте в нея. Когато пристигнете в Редактиране личната Ви страница на Apple, можете да изберете Редактиране до детайлите на вашия основен имейл адрес. Замяна на имейл адреса и след това да я потвърдите. Ако това е на нов адрес, ще трябва да го провери: Apple ще ви изпрати уведомление до този имейл адрес.