Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

понеделник, 7 август 2017 г.

16 места за безплатно гледане на филми в интернет

Гледането на безплатни филми онлайн е удобен и икономичен начин, за да видите любимите ви филми направо от уюта на собствения си дом. Всичко, което ви трябва, за да гледате тези безплатни онлайн филми са на компютър или телевизор с интернет връзка.
Има много места, за да гледат безплатно филми онлайн, но на местата, изброени по-долу са най-голямото количество филми, са безопасни за вашия компютър или телевизор, и са правно да можете да използвате . Много от тези сайтове също имат безплатни филмови приложения , така че можете да получите достъп до свободен кино на мобилното си устройство.
Това не са видеоклип или ремаркета, те са свободни пълнометражни филми, които могат да гледат началото до края с може би на няколко рекламни паузи. Всички жанрове филми могат да бъдат намерени, както и от комедия до драма от ужас да действие . Има филми от големите имена студия към по-възрастните или независими филми, които много от нас обичат да гледат отново и отново.
Има и безплатни филми можете да изтеглите , които попадат в обхвата на обществено достояние, както и безплатни филми само за децата и тона на свободни документални филми .
Ако не намерите безплатно филма, което търсите, не забравяйте да проверите как можете да получите безплатни DVD под наем , включително безплатни филми от Redbox и безплатни билети за кино за прожекции във вашия район. Ако това е лятното часово време и вашите деца обичат филми, колкото и да правите след това се провери всички театри, където те могат да видят свободните летни филми .
Можете също така да разберете какви са най-добрите места, за да гледате безплатно телевизия онлайн, така че не пропускайте възможността за някоя от любимите си предавания. Ако все пак се абонирате за услугата стрийминг като Netflix или Hulu, имам всички подробности за споделяне на пароли .
Вижте това ръководство, за да разберете какво се нуждаете, за да гледате тези безплатни филми онлайн . Можете да видите и сравнения на най-добрите интернет сайта на безплатни филмови , за да разберете как те се натрупват един срещу друг.


Crackle оглавява списъка ми за най-доброто място, за да гледате безплатно филми онлайн, защото чрез партньорството им с Sony Pictures, които имат стотици пълнометражни безплатни филми можете да гледате. Това са големи имена филми със звезди, които познавате.
Това са висококачествени филми, които изглеждат ефектно върху каквото и размер на монитор или екран, който ви ги гледате на. Вие ще трябва да седне през няколко реклами на всеки от време на време, но те са къси и има само няколко рекламни паузи по време на филм пълнометражен.
Animal Kingdom, обратна промивка, Angel Eyes, Battlefield Earth, Air, Блекман, породата, Brother, погребан жив, а не мога да чакам и Секс игри са само част от безплатните филми онлайн на Crackle, че съм забелязан за последен път посетих.
Вижте всички подробности за Crackle да се уверите, че ще работи за вас, или вижте моя преглед на Crackle за моите мисли.


Popcornflix е прекрасно място, за да гледате безплатно филми онлайн. Техният постоянен приток на нови филми от екрана Media Ventures означава, че те имат много нови филми се добавят през цялото време.
Popcornflix има над 1500 филми, които включват комедия, драма, ужас, екшън, романтика, семейна, документални филми, както и чуждестранни филми. Те също така разполагат с уеб и филмово училище оригиналите.
Не е необходимо внимание при Popcornflix, трябва само да натиснете Възпроизвеждане на избрания от вас филм и се наслаждавайте.
Открих следните филми в Popcornflix последен път посетих: Възраст на въстание, Спазване, момичето с татуировка на дракон, Мълчанието, The Midnight плува, скенери 2 и Годзила кралят на чудовищата.
Научете повече за това как работи Popcornflix и прочетете за опита ми да гледам филми на Popcornflix.

Viewster има доста голяма колекция от безплатни филми онлайн. В допълнение към филми, има няколко телевизионни предавания, които поток безплатно, както добре.
Тези безплатни филми са смесица от филми, които имат и не са чували за, и може да се наложи да изгледате няколко реклами по време на филма, за да бъде в състояние да ги ползват безплатно.
Някои от най-новите филми в добавената Viewster включва Fist на Полярната звезда, Galaxy Express 999, Hell Baby, Roller Town, сприятелили до смърт и Visioneers .
Разберете всички подробности за Viewster и след това прочетете моя опит стрийминг на филми с помощта на интернет страницата Viewester и приложението.






Yidio е уебсайт с няколко категории ви показва, където можете да гледате филми. Една такава категория е разработен специално за безплатни онлайн филми.
Това е супер лесно да подредите свободен кино в Yidio по рейтинга, като R, PG-13 и Г, както и по жанр. Някои примери за жанровете включват анимация, класика, Музикални, TV Movie и Западна. 
Някои безплатни и нови филми съм забелязан за последен път посетих Yidio бяха Как е направено: сърфове, потокът, Пророчеството и подлежат на промяна. 
Прочетете за моя опит с използването на Yidio , както и всички подробности за това, което Yidio може да предложи в начина на безплатни филми и телевизионни предавания.


YouTube не е точното място да отида, за да гледате видеоклипове на скейтборда кучета или най-новите филмови трейлъри. Сега те разполагат с филми, които могат да наемат, но по-важното е, филми, които можете да свалите безплатно.
Нови и популярни филми са лесно достъпни от Филми  част на YouTube. Можете също така да разглеждате различни жанрове и, разбира се, безплатни филми, които можете да гледате точно сега, без разходи.
На последното ми посещение в YouTube аз бях в състояние да гледате безплатно филми онлайн, като деца на царевица, Опасен Obsession, непълен, Hellraiser  и Носферату.
Разберете как можете да намерите безплатни филми в YouTube и прочетете моя преглед на използването на услугата, за да гледате стрийминг на съдържание като филми и телевизионни предавания.
SnagFilms е една от новите ми любими места, за да гледате безплатно филми онлайн. Той разполага с каталог от над 10 хиляди филми, които можете да търсите по жанр, добавен нов, по-голямата прегледани, и най-популярен.
Въпреки, че те се променят често, един от любимите ми функции на SnagFilms е редактор и потребителски подбраните от колекциите, които ще намерите, като "Младежта и имигранти Stories", "Вие правосъдието", "Спортистите и успехите", "Пътуване по света" и "Уроците на историята."
Ще се наложи да влезете в SnagFilms чрез Facebook, Twitter или Google+. По този начин можете да се свържете с приятели, за да види какво безплатно филми онлайн те гледа.
Разберете , ако SnagFilms е безплатна онлайн филм уебсайт, че ще се насладите и да видим това, което имам да кажа за моя опит да го използвате.

Tubi телевизия има хиляди безплатни филми и телевизионни предавания, които можете да се стекат в момента. Някои от тях може да се наеме само, а не гледат безплатно, но много от тях са абсолютно безплатно в потока.
Има десетки жанрове можете да изберете от в Tubi телевизия, включително редовни такива за романтика, драма, документален филм, детски, комедия, и филми на ужасите, както и уникални жанрове като  Wild Things (Nature), Най-доброто от британския, Жени На първо място, After Hours,  и  Grindhouse.
Филми Tubi телевизори също могат да бъдат гледани от  Подбрани, новодошли, нощно кино, Налагащи, високо оценени от Rotten Tomatoes, филмов фестивал любими,  и не на Netflix секции .
Някои примери за безплатни филми, които могат да гледат най-Tubi телевизия включват Jade, Следобед Delight, Blue Chips, Жули, ден на шегата и На пръв поглед .
Разберете всичко за Tubi телевизия и прочетете за опита ми да гледам филми на него .

Ако сте фен документален тогава вие ще искате да проверите Топ Документални филми, където можете да гледате обществено достояние поточни документални филми безплатно.
Документалните филми са организирани в лесно да разглеждате категории като технология, общество, наука, политика, Nature, мистерия, история, Conspiracy, за опазване на околната тона и др.
Някои от свободен кино можете да видите тук включва  Evolution Vs. Бог, The Cove, всичко е трик на богаташа и Four Horsemen.
Разберете какво мисля за Топ Документални филми и да разберете повече подробности за тях , така че можете да видите за какво става дума.
MoviesFoundOnline.com отнема филми за обществено достояние от целия интернет и да ги организира, така че можете да намерите филмите, които искате да гледате.
Безплатните онлайн филми тук всички са изброени на една страница по жанр, заедно с годината на освобождаване. Можете също да видите филмите от най-наскоро добави година, а най-високо оценени.
Последният път, когато посетих, някои от по-новите допълнения, включени  Играй играта, скенери и Поличбата.
Прочетете всички подробности за MoviesFoundOnline.com
Класически кино Онлайн къщи само шепа безплатни филми по време, но те също имат една прекрасна колекция от немите филми, ако се интересувате от тези.
Това са прекрасни класически филми със звезди като Рок Хъдсън, Елизабет Тейлър, Джон Уейн, Ричард Бъртън, и Люсил Бол.
Ето повече подробности относно Classic Cinema Online , както и моя опит гледане на шепа филми в сайта.
Посетете Retrovision за свободен кино онлайн и вие ще намерите един тон на приключение, комедия , престъпност, драма, ужас , научна фантастика, Западна, война, и филм ноар филми, които всички са безплатни.
Освен че има безплатни филми, Retrovision също има някои от любимите си класически телевизионни предавания като  Bonanza, Бевърли Hillbillies, Бърнс и Алън, Дик Ван Дайк, Gang Busters и One Step Beyond.
Научете повече за Retrovision плюс прочетете за моя опит с използване на уеб сайта, за да гледате безплатно филми.

Можете да гледате още по-класически филми в MovieZoot, където филмите са категоризирани в жанрове като  бойни изкуства, Западна, мюзикъли, Романтика, Sci-Fi, комедия,  и  ужасите , между другото.
MovieZoot има един чудесен инструмент за търсене, който ви позволява да намерите филми от жанра, звезда, и / или директор.
В Очаквайте скоро  секцията показва няколко нови филми, които MovieZoot скоро ще добави към колекцията си. 
ZootScoop е блог част на MovieZoot че мнения за популярни и предстоящи филми.

Безплатни филми кино е колекция от филми независими и са обществено достояние в категории, като действие , Приключенски, Анимация, Комедия, Драма, Ужаси, Фентъзи, и документални.
Можете да гледате свободен кино онлайн тук с помощта на своя зрител, който ви позволява да играе на филма, да видите сродни филми и споделяне на филма по имейл.
Аз подробно моя опит с помощта на филми безплатно кино и са очертани подробностите за това как да намерите безплатни филми в Безплатни филми кино на сайта.


Точно както с обществеността Torrents домейни, Интернет Архив Архив филм е друго място, можете да отидете да намерите безплатни филми онлайн, че всички попадат в обществено достояние, така че те да могат да комуникират и изтегляне.
Не забравяйте да проверите в блога си, за да ви помогне да намерите безплатни онлайн филми, които са най-популярните и критично-аплодираните.
Прочетете за това, което се сблъсках когато гледах филми в Интернет Архив Архив филм и прочетете повече информация за този уеб сайт. 
Има милиони безплатни видеоклипове и стотици безплатни филми, в Veoh които можете да гледате в абсолютно никакви разходи.
Някои от жанрове можете да намерите тук са на престъпността / Мистерия, Драма , Семеен, Ужаси, Романтика, и Sci-Fi / Fantasy.
Това е много лесно да се сортира всички видеоклипове в Veoh, за да намерите последно добавените видео, такива в определен език, както и филми, които са по-дълги / по-къс от толкова много минути.
Това са само няколко от свободен кино разположение за последен път посетих Veoh:  в прекрасния свят на братя Грим , The Quatermass Xperiment , и очите на наблюдателя .
Ето повече информация за Veoh и сметка за това, което преживях гледане на филми там.

Публичните Torrents домейн е на място да отида, ако искате да гледате филми и класически B-филми безплатно онлайн. Всички филми тук са обществено достояние, така че те са напълно законно да се гледат.
Някои от тях включват Пътешествията на Гъливер, Лот в Содом, Атака на гигантската пиявици Haxan, Reefer Madness и Нощта на живите мъртви .
Това не са просто безплатни филми онлайн или можете да изтеглите филми безплатно в различни формати.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger