Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

вторник, 8 август 2017 г.

Залагането може да бъде печелившo, като следвате няколко прости правила

Онлайн залагането е 400 милиарда долара индустрия. Това означава, че има 400 милиарда долара на масата, за да вземете, поставени от ентусиасти и залагащите от цял ​​свят. Това е баницата на хазарта. Сега, вземете лъжица и прочетете как можете да хапвам.

Първо, нека да кажа няколко думи как големите играчи работят в този бизнес .
хазартната индустрия се състои най-вече от оператори за спортни залагания, казина и покер зали. Това са големите победители в бранша, поради колко игри са подредени срещу играчи. Букмейкъри правят пари се дължи на ВИГ, казина са гарантирани за печалба се дължи на къща по ръба и в покер зали получават рейк от всеки пот.
Ако искате да спечелите много и постоянно, трябва да започне собствен бизнес хазарта . Никой друг начин наоколо. Вие не може да вземе по-голяма разфасовка от баницата на хазарт, освен ако не сте един от тези компании. Дори и най-успешните покер играчи и спортни залагащите не могат да ги конкурират в рентабилността.

И все пак, тези фирми не са самостоятелни изложби. Много хора работят в местата за хазарт, от търговци и коефициенти компилатори за маркетинг и връзки с обществеността на персонала. Те са реални фирми с бизнес планове, които ги гарантират печалба за предлагане на услуги на обществото. Тази услуга е забавление. Защото това е, което е хазарт.
За всичко, което хората да работят и да се плаща заплатите си, хазартни компании се нуждаят от големи проверки и маржове. В противен случай, тяхната дейност не е устойчива.
Има два начина да постигнете това: от която и да имат по-големи от тези със среден марж на печалбата или увеличаване на техния оборот. Обикновено чисто нови хазартни фирми отиват за първото. Тъй като те да изградят своя база от клиенти, те намаляват печалбите си за привличане на повече оборот и да се конкурират с големите момчета. По времето, когато оператор на хазарт генерира достатъчно приходи и нетна печалба всяка година, бизнесът им е в безопасност, стига те да не попадат зад конкуренцията.
След това, това е въпрос на колко повече играчи да намерят своето обслужване привлекателна. Колкото повече го правят, толкова по-голям разреза на компанията.
Така или иначе, хазартни компании са парите на залагащите. Тези 300 милиарда долара. Gamblers се хранят цялата индустрия хазарт . Дори и в покер , където на пръв поглед китове (заможни лоши играчи) губят до по-добри, редовни играчи. Забележка "редовни". В крайна сметка, тези редовни ще продължа да играя, като се обръща на наклон на дневна база, като част от печалбите си обратно в покер залата.
Така че, ето как можете да спрете хранене хазартната индустрия.

Спрете хазарта!

Ако сте били на хазарта, спрете. Освен ако не сте победител, трябва да се спре. И тъй като вие четете тези редове, сте били загуба на пари. Така че, спрете да губят пари !
Толкова е просто .
Сега, след като банката ти спря слой, време е да се разберат тънкостите на хазартната индустрия. Това е известно като iGaming индустрия , ако онлайн хазарт.
В хазарта, някой има предимство . Това е вие или човекът от другата страна на линията за залагания. Това обикновено е в къщата, стои за букмейкъри и казина. Това предимство е или предварително определена (мисля за рулетка, където ви се плаща 35-към-1 на 37-номер колело) или колебания (спомнете си за залагания коефициенти, които се движат нагоре или надолу).
Най-добрият начин да разберете ръба е монета хвърляне на чоп .
Представете си, че заложите на флип монета, при по-малко от дори коефициенти. Без значение избора си на ези-тура, вие ще загубите пари, в дългосрочен план. Вие залагате на 50-50 шанс, но само се плаща по-малко от два пъти парите си по всяко хвърляне на монета! В зависимост от това колко по-малко ви се плаща, банката ви ще издържат на определено количество залози.
Така че, ако аз съм ви предлага 1.90 (десетични коефициенти) за всяко хвърляне на монета, парите ви ще се озове в джобовете си, след 200-300 монета обръща. Това е начина, по който са били хранене хазартната индустрия . И това е, което ръба на къщата е всичко.
Но как мога да разбера колко голям е вашата банка?

Управлението на риска в хазарта

Преди дори да мисля за побой казината или букмейкърите, трябва да разберат за управление на риска . Също известен като банката или управление на капитала, управлението на риска ще бъде решаващ фактор в успеха си. Без значение колко ръб печелите над хазартни компании, лошо управление на риска ще направи вашата банка залагания изпари.
Ако ще да се помни едно нещо от тази статия, имайте предвид следното:
Винаги рискувам 1% от хазарта капитал.
Това е лесно да се помни, нали? Отделете конкретна сума пари за хазарт навик и го разделя на 100 части. Без значение хазарта среда, трябва да се рискува не повече от една част на всеки залог ще поставите.
Това е до голяма степен го!
Това също така ще можете да получите на безопасно разстояние от катастрофални залага планове, като Мартингейл системи. Когато му дойде времето, ще се движат до по-напреднали стратегии за спонсорство, отколкото плосък залагания, като залага план Кели . Дотогава обаче, се придържаме към рискувайки 1 на сто от банката и ще се оправи.
Не забравяйте, че това правило важи за малки и големи финансови възможности, така! Така че, размер на вашата банка не е от значение, когато става дума за риск. Размер само определя колко пари ще направи или загубите на валутните условия.

Намери система хазарта

Сега идва наистина досадна задача да създаде печеливша стратегия хазарта. Намирането на ръба на пазара не е лесно, аз ще ви кажа. Ако беше толкова лесно, и като се има предвид просто правило за управление на риска Обясних, всеки ще бъде победител. Но вие вече знаете, че само 5% или така на комарджиите могат да направят я плати .
За да можете да печелите пари, някой трябва да загубиш. Това е игра с нулев резултат, при хазартните оператори също да им нарязани. По този начин, ние трябва да се използва на пазара, търсейки течове и пристрастия, подобно на любимия-longshot пристрастия  . Средната комарджия следва специфични модели на залагане. Не трябва да направят същото. Винаги да се прави нещо по-различно, винаги мисля различно .
Бъдете първите, които ... или да бъде най-добрите в експлоатация известна заблуда.
О, и ако го направите, не сподели с целия свят, освен ако не са, след като слава и репутация. В противен случай, вашият край ще намалее, тъй като повече хора ще ви имитират, а на пазара установи новия си баланс.
И накрая, не се притеснявайте, ако първата си система за залагания не успее !

Бъдат дисциплинирани, да остане на краката си и да се избегне прегаряне

Така че, от сега трябва да имате жизнеспособна система и знам колко да заложите на следващия мач. Вие сте на път да се превърне в един от елитните професионални комарджии. Какво може да се обърка?
Първо, вие не може да бъде достатъчно дисциплинирани да следват собствените си правила! Не би ли било жалко да се губят пари, в крайна сметка, че научните изследвания и проучване? И все пак, дори уважавани и известни остри залагащите могат да губят своята дисциплина след дълга губеща серия .
Не бъдете този човек.
Доверете се на доказана стратегия, придържайте се към плана за управление на риска и винаги да бъдат подготвени за дисперсията . Прегръдка за усвояването на кредита и никога не се поставя под въпрос в трудни времена, стига да правят всичко от книгата.
По времето, когато се сблъскате с няколко месеца или години на успешна хазарт , има голяма вероятност да се чувствате ... скучно! Да, вярвам, че или не, без значение колко пари правите, правиш едно и също, тъпа нещо всеки ден, ще ви е скучно. На първо място, да печелите пари от хазарта изглежда като сън. Но както във всеки друг бизнес, рутина ще отнеме удоволствието далеч.
Намерете пропусна веселбата, чрез използване на нови пазари, като се опитва нещо ново или подобряване на методите си .
На последно място, прегаряне е сериозна опасност при всички видове успешен хазарта. Обърнете паузи, отидете на почивка и се насладете на печалбата си и упорита работа. Не позволявайте на хазарта, която консумират , без значение колко е голяма, което печели.
Радвайте се на живота , защото в края на краищата, не е, че смисълът на живота?
Нека не ускорим нещата все пак. Най-вероятно имате труден момент да се прекъсне дори да се каже най-малко. Печеливши в дългосрочен план изглежда твърде далеч в момента. Не се отчайвайте. Спрете хазарт парите си далеч, намерете един ръб, с нетърпение се тества вашата система в хартия и когато се почувствате готови, не се рискува повече от 1% от банката. Сигурен съм, че ще се чуем от вас скоро!

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger