Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

неделя, 6 август 2017 г.

КАКВА Е НАЙ-ДОБРАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ФУТБОЛНИ ЗАЛАГАНИЯ НА ЖИВО?


Когато става въпрос за залози на живо по футбол, има много стратегии там можете да приема. Има почти толкова много стратегии, тъй като има хора, които ги използват. И това е така трябва да бъде. В края на краищата, ключът към всяка голяма стратегия е да се разработи система, която работи за вас. Взимаш на обща стратегия и да го усъвършенствате да отговаря на вашия стил на игра. Това заяви, някои стратегии са склонни да бъдат по-апетитни, отколкото други.
Наскоро е имало много шум около някои от тях, така че тук е моят топ мотика, обясни с прости думи.
Цели Стратегията за Над 1.5 е все по-популярни, особено след като футболни игри са известни със своята понякога огромен брой отбелязани голове. Този залог е сравнително лесен за разбиране. Статистически, повечето футболни игри в крайна сметка с най-малко отбелязани 2 гола. Те могат да завършват с 1-1, 1-2, 2-1, 2-2, и т.н. Те могат да завършват с нито една от страните точкуване, или, и това се случва по-често, с резултат от 1-0 или 0-1 , Това каза в играта бяха десетки надхвърлят 2 гола са по-многобройни от тези, които не, така че ако се придържаме към оръжията си и поставете малки залози за над 1.5 гола, шансовете са, вие ще видите една прилична възвръщаемост на инвестициите си.
Шансът обикновено не са невероятни, когато става дума за този вид залог, но това е точно това, което искате. Ниски коефициенти. Вие не искате високи коефициенти, с високи фактори невероятност. Вие искате тази работа над 53% от времето, така че всъщност можете да направите пари с него.
Коефициенти между 1.25 и 1.34 са приемливи. Коефициенти по-ниски от това следва да бъдат изключени, защото има твърде много риск за твърде малко възнаграждение.
Вашето управление на парите трябва да се основава върху плоска залог от 2% от банката си. Можете да променяте това малко в зависимост от апетита за риск. Ако искате да се изтеглиха назад, пуснете, че на 1% от банката си. Ако сте малко по-агресивен и не са особено загрижени за крайния резултат на тази стратегия, не се колебайте да увеличите честотата си залог до 5% от банката.
След като сте работили, че, вие искате да вземете лиги с най-голям размер на головете. Така лиги, като тези в Япония, Австрия, Холандия или са добър пример. Искате лиги с високи средни отбелязаха съотношения цел. 2,5 и повече в над 50% от игрите е зелена светлина, което търсите да започне поставянето на някои залози!
Все пак, ако искате да увеличите печалбата си, Обзалагам се, само на игрите, които отличават офанзивен отбор срещу защитата на отбора, или две нападателни един срещу друг. Това трябва да е около 85% от игрите. Премахване на всички останали двойки от списъка си залог, тези, които задават само отбранителни отбора един срещу друг. Вие не искате да гледате на 90 минути от проходи!
След като сте се погрижили списъка си за деня, или ако не е нужно време, за да се обзаложите, всеки ден, за седмицата, не бързайте и залог на първи сайта букмейкър ви предлага коефициенти, които търсите. Магазин около малко! Вземете букмейкъра с най-добрите коефициенти, а след това ... не поставяйте вашия залог!
Изчакайте играта да започне. Коефициенти са склонни да се увеличат с няколко точки по някаква причина точно след една игра е започнало. С тази стратегия, всеки малко побутване в правилната посока помага. След като играта е в втория или третия му минута, залога си, седнете и се насладете на шоуто.
С залози на живо, това е много важно, за да гледате, тъй като много от игрите, колкото евентуално можем. В реално време. Приложението на своя смартфон наистина няма да го нарежете. Също така, този начин на работа не се препоръчва. Освен ако не работи на мястото, не сте точно ще бъде въвеждането на звука нагоре и коментар също е важна.
Ако имате един ден работа, като се надявам да направим (!), Единственото място за залози на живо в вечери или през почивните дни, от тишината и спокойствието на дивана. По този начин, можете да отделите време, за да получите вашия списък мотика готов.
Текущата ми успеваемост е около знака за 77% за тази стратегия, но хората в моя социален кръг в момента са предмет на отчитане смесени резултати. Най-ниската (тя е начинаещ все пак!) Има успеваемост 54%, което на всички справедливост всъщност не е толкова лошо, особено за някой, който е само началото. Най-висок ръст е зашеметяващите 89%, но този човек прекарва е целият време в гледане на футболни игри!
Както и да е, надявам се тази стратегия се оказва полезно за много от вас там.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger