Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

вторник, 8 август 2017 г.

Как да вземем Биткойн - Ръководство за печелене на Биткойн Бързо и безплатно през 2017 г.

Той е бил известно време, тъй като аз написах нова длъжност, и тя се чувства добре да се върна!Днес, аз ще обхване всички налични начини има да да спечелят Bitcoins онлайн. Преди да започна, аз просто искам да направя нещо много ясно:

Няма лесен начин да се направи значително количество Bitcoins

Точно както няма лесен начин да се направи значително количество щатски долари или друга ценна валута за този въпрос. Добрата новина е, че ако сте готови да поставите в усилие, можете да постигнете някои много хубави доходи онлайн. По-късно в този пост, аз ще разкрие някои от моите собствени приходи, така че можете да видите какво имам предвид.
Също така, няма такова нещо като "безплатни" bitcoins. Тя винаги ще ви струва нещо, за да получите Bitcoins. Не винаги може да е пари, но нещо трябва да бъдат похарчени, независимо дали това е време, вашия имейл адрес, гледане на реклами или нещо друго.
Надявам се, че не се спука балона твърде много още от самото начало на този пост, но ако все още сме тук с мен, нека да се потопите в различните начини, по които могат да печелят Bitcoins днес.

# 1 - Микро Доходи

Това е може би най-лесният нишата да влязат, но също така е най-отнема време. Методи, които принадлежат към тази ниша обикновено заемат много време и плащат сравнително малък (почти без значение) са в размер на Bitcoins. Дори и да имате много свободно време в ръцете си, това все още няма да ви донесе много приходи. Също така, някои от сайтовете, които плащат на микро печалба има вградена зловреден софтуер и вируси, така че трябва да сте в безопасност и не кликвайте върху линкове нямате доверие.

PTC или плащане за клик сайтове ($ 0.4 / час на ср.)

Както подсказва името, това са сайтове, които ще ви дадат малки количества Bitcoin за разглеждане на реклами и посещение на сайтове. Най-популярният сайт PTC днес е ads4BTC . Сайтът ще ви даде възможност за избор между 5-секундни реклами, 10-секундни реклами и 20-секундни реклами, както е показано тук:

Както можете да видите, дори и да гледаме 20-секундни реклами, през целия ден в продължение на 24 часа, ние ще бъдем като 0.0216BTC. Така че основно, предстои да направим $ 9,612 за 24 часа работа.

Bitcoin Кранове ($ 0,054 / час на ср.)

Въпреки че работи с Bitcoin кранче може да бъде печеливша (повече за това по-късно), с помощта на кран не е толкова много. Кранове са уеб сайтове, които ще ви дадат малко количество Bitcoins на всеки няколко минути. Например, Milli , нашата собствена Bitcoin кранче дава до 1000 Satoshis (0.00001BTC) на всеки пет минути. Но дори и ако сте успели да удари награда 1000 всеки път, когато в продължение на цели 24 часа, все още бихте се прави само 0.00288BTC. Така че искате да получите около $ 1,31 за 24 часа в режим на работа (и ние имаме един от най-доходоносните кранчетата в индустрията).

Микро работни места

Винаги има възможност за попълване на микро задачи, за да получи платени малки количества Bitcoin. Coinworker е добър пример за микро работни места Bitcoin сайт. Работа може да бъде всичко от тестването на уеб приложение на браузъра, за да retweeting пост.

# 2 - Писане за Bitcoin

Писане за Bitcoin изисква време, знания и способността да пишат в нужния език (обикновено английски). Чрез писмена форма, можете да започнете да правите хубав доход в зависимост от това къде сте избрали да пишат.

BitcoinTalk подпис Кампании ($ 2.67 / час на ср.)

Някъде към средата на 2014 г., BitcoinTalk започнали да се показват подпис кампании. Какво означава това е, че използвате подпис, BitcoinTalk да рекламирате Bitcoin продукт и да се плаща за всеки публикувате ти пиша. Пълният списък на кампании . Разбира се, това създава много "боклуци" публикации в BitcoinTalk, като хора, които казват просто "благодаря" или "страхотно пост", а не да добавя каквато действително съдържание.
Вие получавате пари, според нивото на членството на BitcoinTalk. Обикновено лица под пълноправен член няма да се плаща толкова много или платени най-малко. За да стане пълноправен член, ще трябва най-малко 120 мнения под колана си, а след това можете да започнете да печелите 0.0005BTC средно на пост. Има и ограничения по отношение на публикациите, които могат да пишат като "оригиналните публикации с 60 или повече знака": "Не може да има отрицателен доверие или други реклами" и т.н. Понякога има и изискване за минимален пост на седмица.
Виждайки, тъй като за написването на конструктивен пост на най-малко 60 думи отнема минимум от пет минути, моето предположение е, че ако работите в продължение на 24 часа без прекъсване, можете да направите 0.144BTC. Така ще направите $ 64,08 за 24 часа работа. Това, разбира се, не включва броя на длъжностите, които трябва да се напише, за да получат необходимото ниво членство на BitcoinTalk. Също така, много кампании имат "максимални мнения право на седмица" политика, така че да не може да бъде в състояние да работи с цели 24 часа.

Писане за блогове и новинарски сайтове ($ 31.25 / час за ср.)

Ако смятате, че имате достатъчно знания, за да се допринесе за Bitcoin, винаги може да стане писател за блог или сайт, новини. Много сайтове трябва да се запълнят дневна квота от мнения, а те са отчаяно търси писатели. Наемаме от време на време авторът на 99Bitcoins, както и, и мога да кажа, че заплатата на своя блог писател ще варира значително в зависимост от вашата опит, владеене на английски език и опит. Ако сте първокласен писател, можете дори да направите до 80 $ на 1000 думи блог пост. Като цяло, аз съм се познае най-писател получи някъде около $ 35 за 1000-дума блог пост.
Но за написването на добър блог пост отнема време. Например, че ми отне около четири часа, за да напише тази 2400 думи блог пост. Така че нека да кажем, теоретично, че мога да работя в продължение на 24 часа без прекъсване; Ще се прави около $ 750. Ако искате да стане писател, най-добрият начин за намиране на Bitcoin блогове, които търсят писатели е чрез Coinality , която е обобщена всички работни места Bitcoin бъде публикуван онлайн.

# 3 - Доставка Bitcoin-свързаните с тях услуги

Тази категория е малко по-широк, тъй като включва всички възможни Bitcoin услуга, която можете да се сетите, че някой ще плащат. Най-добрите начини да получите идеи за услуги, които могат да предоставят, е да посетите или Coinality (което вече споменах по-рано), или нишката услуги на BitcoinTalk. Някои примери за хора, услуги търсят:
  • Блок Chain разработчик
  • мениджър на уебсайтове
  • Графичен дизайн експерт
  • Mining експерт
  • Онлайн маркетинг и т.н.

Ставайки ескроу агент Bitcoin

Един пример за услуга, която може да предостави, се превръща в ескроу агент Bitcoin и да се плаща за арбитраж в Bitcoin сделки. Разбира се, това ще означава, че ще трябва да получат някаква репутация за себе си доверен човек в общността.
Наистина не мога да се постави оценка цена на тази категория, тъй като всяка услуга е различна. Това е нещо, което ще трябва да се лично научноизследователските дейности, в зависимост от услугата, която искате да предоставите.

# 4 - Bitcoin кредитиране

Ако притежавате някои Bitcoins и искат да увеличат тяхната стойност, винаги можете да погледнете в Bitcoin кредитиране. Идеята е доста проста - ти заема от определено количество от вашите монети хора за проекти, свързани с криптографски (обикновено) и ги върна с интерес.
Добрата новина е, че можете да получите много висока възвръщаемост чрез кредитиране. Лошата новина е, че с висока възвръщаемост също така идва с висок риск. Някои от хората, които ще служат за да не се върне парите си, или може да се наложи да ги гони, за да се уверете, че те плащат. Ето защо е важно да изберете за кредитиране на проекти разумно. Тук е моят личен опит с Bitcoin кредитиране , и ето как можете да изберете добър кредитиране на проекти.
В момента има три основни уеб сайтове, които се занимават с Bitcoin кредитиране - BTCJam , Bitbond и Loanbase .
Update: Вече не нещо това е сигурен начин да се печелят Bitcoins. Вие сте по-вероятно да загубите парите си, отколкото да си го върне. Ето някои неща съм научил по пътя.

Bitcoin Инвестиционни обекти (избягват на всяка цена!)

Има стотици сайтове в мрежата, която претендира, че може да се размножава си Bitcoin, ще ви даде супер висока дневна лихва върху монетите си или правите всякакви други "магически" неща, ако просто ги изпратите вашите монети. Тези сайтове са известни като HYIPs (High Yield инвестиционни програми) и от моя личен опит, че са 100% измама.
Всеки ден получавам поне една или две писма от хора, които са били подвеждани от тези сайтове. Какво сайта обикновено прави, е да плати членове чрез използване на нови депозити страни, които идват. Това продължава, докато един ден на сайта реши да изчезне напълно от мрежата с по-голямата част от техните инвеститори пари.
Не мога да се набляга достатъчно колко опасен тези сайтове са - да ги избегнат на всяка цена !! Те не са начин да се печелят Bitcoins, те са начин да се губят Bitcoins. Ако не сте сигурни дали даден сайт е легитимно или не, аз предлагам по теста за измама Bitcoin за да разберете.

# 5 - Минни Bitcoins

Ще бъда кратък за тази опция. Bitcoin добив не е начин да се печелят Bitcoin бързо или безплатно . Това отнема много време, изследванията и парите, които ще трябва да се инвестира в минно оборудване. Ако сте начинаещ, а след това най-вероятно не би трябвало да преследва тази. Ако сте ветеран, а след това най-вероятно вече знаете това.
Разбира се, вие ще бъдете в състояние да генерира Bitcoins дори ако използвате собствения си персонален компютър у дома, но ако използвате добив калкулатор , ще видите, че ще направите 0.00000968BTC дневно ($ 0.0043) и харчи може би 100x, че на сметките за ток или охлаждане на компютъра (с надеждата да не се съсипа в процеса). Ако сте пропуснали най-новите ни видео за добив на Bitcoin, може би това ще ви даде по-ясна обяснение на това, което е добив и защо може би трябва да стои далеч от него:
Някои от вас може да се каже ", но видях някои облак минни уеб сайтове, които ми позволяват да се възползват без да се налага да плащат разходите, включени в минното дело". Е, в такъв случай може би трябва да прочетете тази статия, аз написах малко назад. TL; DR - IMO, повечето, ако не всички, Bitcoin сайтове минни облак са Схема на Понци , че се случва рядко използват вашата инвестиция да ми Bitcoins.

# 6 - хазарта

Тази част не се нуждае от много обяснения, предполагам. Има много на Bitcoin хазартни сайтове там, че с удоволствие ще вземат парите си за шанса за спечелване на по-голяма саксия. Ето само един пример . В главата за хазарта е, че тя не взема конкретни умения, за да започнете да го правите; Недостатъкът е, че това е много по-вероятно, че ще загубите всичките си Bitcoins, отколкото всъщност спечели нищо.

# 7 - Bitcoin Trading

Днес има много форми на Bitcoin търговия на разположение. Ако сте заинтересувани от започването на работа с търговия, трябва да се уверите, че имате необходимите знания. През следващите седмици, аз ще публикуваме пълен начинаещи урок за Bitcoin търговия, но за сега, тук са основните опции:

Bitcoin ден за търговия

Ден за търговия е купуването и продаването на Bitcoins на същия ден, на базата на малки, краткосрочни колебания в цените. Така че, ако смятате, че цената Bitcoin се ще да отида, това е добър момент да си купите някои Bitcoins и да ги продаде след като сте направили печалба. За да участват в действителния ден за търговия, ще трябва да притежават или да купят Bitcoins.

Bitcoin ДЗР (договори за разлика)

Това е подобно на ден за търговия, но различен до степен, че не е нужно да купуват Bitcoins. Когато си купувате Bitcoin ДЗР, можете да го направите чрез брокер като plus500 или AvaTrade . Идеята е, че вместо да купуват действителната актив (Bitcoin) и след това да я продаде по-късно, да купите договор за този актив, така че не е нужно да се справят с действително държи или съхраняване на Bitcoins. Повече за Bitcoin ДЗР тук . С ДЗР можете също така кратко продажба - това означава да се реализира печалба, когато цената Bitcoin отива надолу.

Bitcoin двоичен опции

Bitcoin двоични опции  са форма на търговия, в която се предскаже, ако цената на Bitcoin ще се повиши или понижи в определен период от време. Ако сте прав, вие печелите финал на опцията; ако сте неправилно, вие губите инвестициите си. Те се наричат "Binary Options", защото резултатът е или печели или губи; няма нищо между тях.
По принцип, това е форма на хазарт, който е покрит с доста име . Никой не може да предскаже точно какво ще се случи с цените на Bitcoin е. Ако това беше възможно, всичко ще бъде милиардери. Предлагам ви да стоят настрана от Bitcoin двоични опции, освен ако не искате да играете, и ако го направите, това е добре, предполагам.

# 8 - Bitcoin партньорски маркетинг

Аз съм писал много в миналото за това как да генерирам приятно количество Bitcoins чрез партньорски програми . Идеята за подобна програма е, че сте насърчаване на някой друг продукт и те ви плащат в замяна на продажбите ви донесе. Така, например, не мога да се насърчи КАФЕ РЕСТОРАНТ ТРЕЗОР (която всъщност е едно страхотно продукт, който аз лично ползване), и ако някой решава да закупи КАФЕ РЕСТОРАНТ ТРЕЗОР и те дойдоха от моя сайт, получавам комисионна за това. Само да се разбере потенциала в това, тук са моите доходи Трезор от последния месец:

* Отрицателният сделката на 05 януари е изплащане от КАФЕ РЕСТОРАНТ ТРЕЗОР за предишните доходи.
Както можете да видите, че може да се равнява на един доста приятен сума, особено като се има предвид, че след като се създаде пост, който генерира сезиране, това е в общи линии всичко автопилот от там. Ако сте заинтересувани от захождането този маршрут, ето малко повече информация за филиал на маркетинга с Bitcoin . И тук е списък на много от партньорски програми на Bitcoin там.

# 9 - Отваряне на кран / ротатор

Аз дойдох, за да знаят за тази възможност едва наскоро. Аз съм писал обширно пост за това как да управлявате вашия собствен Bitcoin кранче , но ако не искате да се налага управление на кран, можете също да се опитаме да изградим Bitcoin кранче ротатор.
Сайт ротатор е сайт, който ви позволява бързо да сърфирате из различни кранове, без да отваряте нов сайт или раздел всеки път. Връзките към всеки кранче вътре ротатора са препращащи връзки, и собственика на ротаторния печели комисионна от всяка кранче посетите през него, както добре. Можете да погледнете в ротаторния 99Bitcoins " , за да получите по-добра представа за това, което искам да кажа.
Въпреки това, ротатори изискват поддръжка, както и, тъй като Bitcoin смесители идват и си отиват доста бързо и вие ще трябва да актуализирате ротаторния съответно. Като каза, че, ако направите успешен ротатор с много трафик, най-вероятно може да генерира хубав доход. За съжаление, нашата ротаторния не е толкова успешен, така че се предлага само няколко хиляди Satoshis на ден (това са нашите реални статистики за плащане ).

# 10 - Играйте игри, за да печелят Bitcoins

Освен хазарта, който също се счита за игра, има голямо разнообразие от Bitcoin игри, които не изискват никакви инвестиции, и ви позволяват да печелят Bitcoins, докато ги възпроизвежда. Мислете за тях като един забавен кранче, тъй като най-вероятно ще да губите времето си и да печелите много малко, както добре.
ChopCoin , Coinbrawl и мобилно приложение Bitcoin извънземни " са само няколко примера за това как можете да направите задачата да печелите малки количества Bitcoin приятно.

# 11 - Спечелете Bitcoins като отговарят на въпроси

Уебсайт, който стигна до вниманието ми не много отдавна е Bitfortip . Идеята на сайта е проста, някой публикува въпрос с награда. Който дава отговор на въпроса най-доброто получава наградата. Въпросите изискват някои изследвания онлайн, ето няколко примера:
  • Намерете най-евтината цена за определен мобилен телефон онлайн
  • Намерете най-добрите Bitcoin платформа за реклами
Размерът на наградата Bitcoin се определя от запитването. Минималната сума е 0.0001 БТК. Около $ 0.06 с текущата цена на Bitcoin.
Аз не съм сигурен колко ще бъде в състояние да спечелят с този сайт, тъй като изглежда, че има нов въпрос е публикувал около два пъти седмично. Това означава, че сайтът трябва да получи малко по-голям трафик, преди да може да стане жизнеспособен източник на доходи обаче определено трябва да го проверите.

опция Бонус - Вземете част / цялата си заплата в Bitcoin

Bitwage  е компания, която доставя по банкова сметка на работниците във всяка страна, които получават заплати и бизнес плащания от САЩ / ЕС / Великобритания и след това да ги плаща в Bitcoin. По този начин, ако работите по всяко работа, която може да плати сметката Bitwage можете да получавате заплата в Bitcoin. Можете също така да изберете да имат само част от заплатата си в Bitcoin и останалата част от  Fiat валута.

Няма такова нещо като лесни пари

Има ли го; това е най-пълната гама от възможности да печелят Bitcoins онлайн днес. Както казах в началото, че няма такова нещо като безплатен Bitcoins - във всяка от тези опции, които той или ще ви струва време и пари, за да се генерира повече монети. За да опаковам нещата, аз направих тази диаграма, показваща, където всеки от вариантите аз току-що изброените се намира на "усилие - доходи" оси.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger