Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

събота, 5 август 2017 г.

5 начина да получите безплатен WiFi където и да отидете

Независимо дали пътувате или просто се опитвате да излезете от къщата малко повече, има едно нещо, което ни измъчва навсякъде: Wi-Fi. Вероятно няма да имаме този облак от Wi-Fi, който покрива планетата, но можете да намерите безплатна Wi-Fi почти навсякъде, ако знаете как да търсите. Ето какво трябва да знаете.
Знайте кои хотели и фирми винаги имат Wi-Fi

Много от бизнесите в наши дни предлагат безжичен Wi-Fi, дори големи вериги като Starbucks и McDonalds. Научете кои правят и помнете. Можете да започнете, като разгледате този списък с неочаквани места, които можете да получите безплатно Wi-Fi, както и нашето ръководство за Wi-Fi приятелски хотели и нашия #freewifi маркер. Може да бъдете изненадани колко много хора всъщност предлагат, без да се свързват низове.

Използвайте база данни за Hotspot

Ако обаче нямате някое от тези места, или ако не можете да издържате на миризмата на кафе, е време да се обърнете към базата данни с Hotspot като WeFi. Те имат огромен списък от повече от 100 милиона Wi-Fi горещи точки по света, включително и селските райони, които може да не очаквате. Те също така имат приложения за iPhone и Android, така че никога няма да имате търсачка, за да откриете връзка.

Търсете за скрити мрежи

Ако не сте близо до документирана гореща точка, това не означава, че не можете да издухате един. Ви показахме редица приложения, които ще ви помогнат да намерите безплатни, скрити Wi-Fi мрежи и споменахме също, че магазините за електроника са чудесно място да започнете да търсите (тъй като те се нуждаят от Wi-Fi за своите дисплейни устройства ), Както и премиум салони на летищата. С малко търсене можете да донесете всички скрити горещи точки от дърво. Просто не казвайте твърде много хора или те могат да започнат да защитават мрежата си.

Заобиколете ограниченията във времето с MAC Spoofing

Понякога можете да намерите безплатен Wi-Fi, но вие сте ограничени до няколко часа. Ако не искате да ставате и да намерите нова гореща точка, можете да направите някои прости MAC адрес spoofingto удължаване на времето си. Или повторете нов MAC адрес, за да получите още няколко часа, или ако наистина сте подъл, махнете някой друг MAC адрес с неограничен достъп до платената услуга и получете неограничен Wi-Fi по този начин.

Хаквайте защитени мрежи

Ако се намирате в аварийна ситуация с Wi-Fi и трябва абсолютно да се свържете, можете да предприемете някои отчаяни мерки и да направите малко хакерство. Показахме ви как да пробиете пароли за WEP и WPA и всичко, от което се нуждаете, е компактдиск на живо. Възможно е обаче да отнеме малко време, така че може или не може да свърши работа и вероятно не си струва да се натъкнете на проблеми. Ние наистина не препоръчваме да правите това, въпреки че може да бъде полезно да го направите в собствената си мрежа, за да знаете как да се предпазите. Бяхте предупредени.
С всички тези съвети е много важно да запомните, че когато се свързвате с обществена Wi-Fi мрежа, отваряте много от вашите данни до света. Така че, когато използвате тези стратегии, бъдете сигурни, че правите всичко възможно, за да сте сигурни в обществените Wi-Fi мрежи. Имате ли свои собствени съвети за лов за Wi-Fi, които да споделите? Уведомете ни в коментарите.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger