Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

неделя, 20 август 2017 г.

Как да се поддържате стегнати: 25 съвета и трикове 2017



Джо Уикс , известен още като Треньорът на тялото

1 Фокусирайте се върху съня си. Хората подценяват влиянието на липсата на сън; Не само интензивността на вашите тренировки ще страда, но най-вероятно ще пожелаете захарни храни на следващия ден. Моите най-добри съвети за дълбок сън са да изключите лаптопа и мобилния си телефон поне 30 минути преди леглото и да ги оставите в друга стая. Изхвърлете телевизора в спалнята; Слушайте музика вместо това. Получете удобна маска за очи. Започва да свиквате, но повярвайте ми, това ще ви позволи да спите по-дълбоко и по-дълго.

2 Не се страхувайте от въглехидратите.

 Да, храненето на твърде много от тях, извън нуждите на тялото ви, ви кара да съхранявате мазнини, но те са чудесни за подхранване и възстановяване от тренировки. Яжте въглехидрати като сладък картоф или жасмин ориз в рамките на един час от тренировката. Нарежете ги в почивните дни, когато нямате нужда от допълнително гориво.

3 Започнете деня с вода.

 Уверете се, че първото нещо, което правите, когато се събудите, е да пиете голяма чаша. Помислете за тялото си като кола: чаша вода първото нещо сутрин е като стартиране на двигателя.

4 Проследявайте тренировките си.

 За да продължите напред, въведете сесията си за упражнения в календара си като среща. След като завършите сесията, можете да добавите всички ваши бележки към вашия дневник - какво направихте, как се чувствахте, каква дистанция покрихте? По-вероятно е да се придържате към плана си и да подобрите.

5 Съхранявайте визуален хранителен дневник.

 Често подценяваме колко ядем и пием през деня. Клиентите ми са твърде заети да напишат дневник за храна или дневник. Вместо това ги каня да правят снимки на това, което ядат и пият, и да ги държат на телефона си, за да ги преразгледат в края на седмицата.

6 Гледайте, докато работите.

 Изберете редовно телевизионно шоу, което да се забавлявате във фитнес залата или любим подкаст, който можете да слушате само когато се движите / ходите / работите. Това е страхотна мотивация: очаквате да се упражнявате.

7 Задайте един гол наведнъж.

 Най-голямата грешка е да се опиташ да промениш всичко наведнъж. Вместо да каже: "Ще ходя всеки ден в салона и спирам да ям захар, да лягам рано и да спирам да пия алкохол", просто кажи: "Ще се движа повече." След няколко Седмици от изграждането на доверието, като се придържате към вашата резолюция, помислете за промяна на вашата диета. Обикновено хората определят няколко гола през януари и през лятото не постигат; По този начин е по-вероятно да управлявате и двете.

8 Останете хидратирани.

 Пийте два или три литра вода на ден. Повечето хора са хронично дехидратирани - не чакайте, докато не жадувате. Кафе и чай не се броят. Попълнете двулитрова бутилка и я задръжте на бюрото си (натискам лайм в моята), за да можете да проследите колко пиете.

9 Не забравяйте да се простирате. 

Ако сте над 40, стречингът и мобилността са жизненоважни. Аз правя yin yoga веднъж седмично - това е много бавен тип йога, където държите всеки участък от три до пет минути - и ми се струва изключително полезен. Преместете се често и разтягайте раменете и гърдите си, за да спрете тялото си да се наведе.

10 Огледайте се около вас.

 Не е нужно да се присъединявате към фитнес зала: независимо дали е вашата хол или местен парк, има толкова много места - и толкова много начини - да създадете страхотна тренировка. Бъдете въображаеми и се забавлявайте.

11 Намерете фитнес приятел.

 Да бъдеш отговорен пред някой може наистина да помогне в тези дни, когато се мъчиш да намериш мотивация. Ако имате приятел, който също иска да тренира, съгласувайте се през седмицата, за да работите заедно. Насърчаване, подкрепа и може би докосване на конкуренцията може да бъде точно това, от което се нуждаете.

12 Бъди подготвен.

Пип: Винаги нося гащи, спортни сутиени и жилетки в чантата си, само ако намеря време да се изтръгне в тренировка. Би било толкова разочароващо да намеря време и да пропусна, защото нямах комплект

13 Правете малко и често.

 Новите майки могат да останат активни и здрави с тази мантра. Ще видите много по-голяма полза от монтажа в 15 минути упражнения всеки ден, а не веднъж седмично в гимнастиката. Изгответе у дома си, докато вашето бебе пипа (или гледа на пожарникар Сам в моя случай!). Следвайте @mum_hood на Instagram за мини идеи за тренировка специално за зает мама.

14 Разбъркайте тренировки.

 Високата интензивност е страхотна в дните, когато сте пълни с енергия, но разбиването на тялото си всеки ден не е най-доброто решение за здраво тяло. Направете висока и ниска интензивност и въздействие (напр. Ако сте пилот, направете и Пилатес) и не забравяйте да се протягате и да си почивате, за да позволите на тялото ви да се възстанови.

15 Забавлявайте се. 

Упражнението и храненето в крайна сметка трябва да са за постигане на здравословен ум и тяло, не винаги да се бутате до вашите граници. Изберете упражнение, което ви харесва и това ви кара да се чувствате чудесно. Ако го обичате, по-вероятно е да го задържите, така че не се притеснявайте какво е новата тенденция или какво ще изгори най-много калории; Помислете вместо това: "Какво ще постави най-голямата усмивка на лицето ми?" И изберете това.

16 Вземете вашето съоръжение.

 Джоан: Поставете дрехите си за тренировка веднага щом станете от леглото или веднага щом се приберете вкъщи в края на работния си ден и започнете да тренирате възможно най-скоро; Тя изисква много по-малко воля, отколкото да излезеш от дивана.

17 Яйца на партида. 

Имате купа от тях в хладилника готов да вземете и да отидете като здравословна закуска.

18 Носете скорост, която обичате. 

Изглеждайте добре и ще се почувствате добре, енергично и готови да поемете света. Плъзнете на стара тениска и ... добре, най-вероятно ще се върнете в леглото.

19 Вървете по стълбите. 

Лесно е да ги избягвам - винаги съм свиквал. Но ако ходите нагоре и надолу по стълбите при всяка възможност, това е чудесен начин да се промъкнете в някои наистина добри кардио упражнения.

20 Плоча всеки ден. 

Това не е фантазия, не е умно, просто работи. Ето пет-минутната ми тренировка. Започнете хронометъра си, поставете го за пет минути, задръжте дъска: това е всичко! Няма да продължите пет минути, но запишете колко дълго ще успеете и опитайте да удряте утре. Докато изграждате петминутна дъска (и да, в крайна сметка, ще го направите), вземете 10-секундни почивки, но продължавайте да се връщате, докато петте минути не са нагоре. Ако го правите всеки ден, ще отнеме по-малко почивки и ще се хвалите с вашата дъска за нула време.
21 Не се сравнявайте с другите.
 Независимо дали току-що започвате или сте опитен професионалист, изкушението да видите как се справяте е винаги там и завинаги безполезно. Не знаете техните мотиви, цели, несигурност. Само се съсредоточи върху себе си - по-лесно и в крайна сметка по-удовлетворяващо.

22 Бъдете търпеливи и последователни. 

Не удряйте тренировъчния режим за една седмица и очаквайте да бъдете олимпийски. Промяната отнема време, затова не създавайте нереалистичен график. Ако сте само във фитнес, е много малко вероятно да отидете на фитнес залата пет пъти седмично. Улеснете себе си, позволете си време да се изгради.

23 Престанете да ядете обяда на бюрото си.

 Станете и се движете. Вашият ум, тяло и душа ще ви благодарят за това. И, да, имате време.

24 Яжте за възстановяване.

 Налице е много фокус върху това, какво да се яде преди тренировка (в идеалния случай нищо за 60 минути предварително - ако сте гладни имат дата или половин банан), но това, което ядете след може наистина да направи разликата. За да се възстановят мускулите, те ще се нуждаят от протеини за възстановяване на тъкани, въглехидрати за попълване на гликоген, витамини и минерали.

25 Вкарайте себе си в класове.

 Извлечете максимума от класа на въртене, като завладявате ядрото си и натискате телесното си тегло обратно, така че да използвате глуте, hamstrings, телета и квадратчета, вместо да се навеждате напред, което ще преустрои вашите квадрати. И бъдете активни с вашата съпротива. Инструкторът е там, за да ви води, но само вие знаете какво може да вземе тялото ви.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger