Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

събота, 19 август 2017 г.

Какво влияе на цената на Биткойн Кеш?



Bitcoin парите нараснаха над 700 долара днес, минавайки по забележителен етап в двудневен митинг, през който цената на криптопосочността се увеличи повече от два пъти. 
Заглавието в сесиите за търговия през уикенда, паричните бонуси се очертават като третата по големина криптираща валута по мрежова стойност, зад bitcoin и ethereum. И докато все още може да е твърде рано да се сравняват паричните бонуси с тези по-утвърдени мрежи (все още остават без отговор за икономиката), търговците доказват, че може да остане власт. 
Като цяло развитието е най-новото в разказ, който започна, когато б иконин парично се отдели от основната блокада на bitcoin  по-рано този месец,  защото група от миньори и разработчици се преместиха в приемането на софтуер с нови мрежови правила, които бяха несъвместими с bitcoin.
Резултатът: Bitcoin "разклонен" в две отделни блокчета, всеки със собствени свободно търгувани цифрови активи. Но докато бизнеса се покачи с $ 4,000, за да заложи на нови висоти за всички времена, парите в парите останаха до голяма степен застой тази седмица, като се търгуваше в диапазона от $ 300. И все пак, по време на пресата, пари в брой се търгуваха около 750 долара на монета. 
И така, какво води тези скокове? И тези водачи ще продължат ли да движат движението на цените, както нагоре, така и надолу, в бъдеще?

Шофьор 1: Нов обменен обем

Докато и двете Bitcoin и Bitcoin пари споделят история на транзакциите, има поне един основен диференциал, който променя пазарите си - не е вярно, че това не е присъщата глобална глобална мрежа за обмен на Bitcoin.
Това означава, че докато Bitcoin е широко достъпен за търговия на различни континенти, само няколко големи играчи станаха рано, за да добавят Bitcoin Cash.
Все пак, знаците показват, че по-скоро обменът може да се осъществи скоро. Примерен случай, обемът на търговията в касовите пари, наблюдаван по време на неотдавнашния тираж, беше до голяма степен деноминиран в южнокорейската днес.
По-рано този следобед, около 1,2 млрд. Долара от общия обем на сделките с 2 млрд. Долара, или около 56%, се оказаха спечелени само на три южнокорейски борси - Bithumb, Coinone и Korbit - според данните на CoinMarketCap.
Такова силно регионално представяне би могло да покаже задоволително търсене - но дали от продавачи, които искат да продадат, или купувачи, които искат да купят, това остава неясно.
Преди увеличението обаче обемът на търговията с пари в брой беше относително слаб по-рано тази седмица и се увеличи приблизително десетократно по-рано този следобед.

Шофьор 2: Миньорска механика

Стойността на криптополучителствата се обуславя от технологията и икономиката, а паричните пари не са изключение.
Така, както при зараждащата се мрежа за обмен, остава неясно колко инфраструктурна подкрепа ще бъде натрупана след разделянето. Не забравяйте, че за да бъде успешна блокада, тя трябва да привлече миньори, които желаят да отделят изчислителна мощ, за да осигурят водещата книга, на която потребителите извършват транзакции.
По този начин, на 1 август, паричните пари в брой бяха в неравностойно положение. Но това може и да се промени.
По времето на разделянето на паричните средства в брой имаше много по-малко миньори, и поради разхвърляната механика на разделянето, остана трудно да мина. Ith цената кръжи около 300 $, много миньори не са печелили толкова, колкото те биха могли да имат от друга верига.
Но трудността в  мрежата  бавно се понижава, тъй като (трудността се приспособява към броя на миньорите в минната верига) и сега тя ще се понижи допълнително. T си уикенд, минната трудността на Bitcoin парични мрежа се очаква да намалее с около 50%.
Мнозина смятат, че това ще направи криптопогасителната монета по-лесна за моя, и с последните цени на upticks, печеливши за моя.
Това, което се случва оттук, е предположението на никого - точните стимули все още са мътни. Ако днес има някаква индикация, разказът може да стане интересен.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger