Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

петък, 11 август 2017 г.

Ревю на 40 Инчов Телевизор Samsung 40MU6102 4К Смарт със Интернет

Какво представлява Samsung UE40F6400?

Средният диапазон Samsung UE40F6400 е най-достъпният телевизор, който сме виждали от телевизионните серии на Samsung 2013 досега. Независимо от това, той все още е добре оборудван, включително такива "големи хит", като най-новия интерфейс Smart TV на Samsung, активен 3D, вграден Wi-Fi, експанзивна мултимедийна поддръжка за възпроизвеждане и двигател "Clear Motion Rate".

Samsung UE40F6400: Дизайн и връзки

Атрактивно е проектиран и за 40-инчов телевизор, който открихме, че продава само 616 паунда - това е около 650 паунда от по-големите магазини. Неговият черен панел е привлекателно завършен и доста тънък при под 1,5 см. Също така харесваме прозрачната външна облицовка на търговската марка на Samsung, а сребърен кръстосан стил, в който комплектът се поставя, ако не сте стенен.
Ако обаче искате да я отворите на стената, не би трябвало да я намирате за прекалено трудно, благодарение на начина, по който Samsung е поставил повечето от връзките на комплекта за страничен достъп, така че не е нужно да се притеснявате за залепването на кабелите Направо от задната страна на телевизора. Единствените важни изключения за това са един от четирите HDMI и LAN входа. Но когато се отнася до последното, има доста удобно решение под формата на вграден Wi-Fi.
Другите връзки включват 3 USB устройства, които могат да възпроизвеждат широка гама от мултимедийни файлови типове за снимки, музика и видео. Можете също така да имате достъп до подобни файлове от мрежови DLNA компютри

Samsung UE40F6400: Смарт ТВ

Samsung се ангажира да предостави най-новата си функционалност за Smart TV в почти цялата си гама от телевизионни канали тази година, така че сега познатият набор от пет отделни центъра за съдържание ви поздравява, когато инсталирате Samsung UE40F6400.
Също така са налице и коректни всички платформи за видео стрийминг, които помогнаха на онлайн телевизията на Samsung да предложи тази година подобен успех, включително и уникално четирите главни телевизионни услуги в Обединеното кралство.
Плюс получавате системата S-Recommendations на Samsung, която научава вашите предпочитания за гледане и прави предложения по подходящ начин, а телевизора се доставя с второ дистанционно управление с тъчпад и вграден микрофон за достъп до най-новата усъвършенствана система за разпознаване на глас.
Менютата на Smart остават малко неразрешими на място, а ситуацията на Android и iOS на Samsung остава разочароващо "фрактурирана" в множество приложения и различна функционалност между устройствата. Като цяло, обаче, системата Smart на UE40F6400 е похвална за нейната изтънченост.
За по-задълбочен анализ на Smart платформата на Samsung тази година, прочетете нашия преглед на Samsung Smart TV от по-рано през годината.
Имайте предвид, обаче, че Samsung е издал поредица от актуализации на фърмуера, тъй като този доклад е написан, който значително подобри някои аспекти на системата, особено елементите за контрол на гласа и жестовете.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger