Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

неделя, 20 август 2017 г.

6 Големи съвета за страхотен секс


Как е вашият сексуален живот? Ето 6 съвета как да го направите страхотно

Добре ли беше за ТЕБ?
Ако сте като много хора, шансовете не са. Поне сексът не беше толкова добър, колкото си мислиш, че можеше да бъде.
Бяхте смазани от тревога , загрижени от тревогите във вашетопредставяне и сте се притеснявали за достойнството на вашатафизика по време на любовната история. Дори ако актът постигнаидеализираните височини на холивудски сценарий - тя се разтопи навашето докосване, вие гръмна като жребец, вие се събудихте в унисонс вулканичния климакс - все още криете подозрения: Вие сте почтисигурни, че не сте Получават го толкова често, колкото всичкиостанали.
За съществата, които са толкова известни, погълнати от сексуалнитемисли, мъжете остават забележително объркани за това какво е голямсекс и как да го има. Ние сме засенчени от съмнение и са засенчени отмитове и погрешни възприятия. Не става въпрос само за нашия ум.Ние, мъжете, бихме могли да работим и на нашата механика.Психически и физически ние сме затруднени, възпрепятствани. Ниесме възпрепятствани по пътя към по-голямо сексуално удоволствие.
Да преформулираме един известен въпрос: Не може ли просто даимаме страхотен Секс?
Разбира се, че можем. Но първо трябва да решим кой е сексът.

"Големият секс е в очите на наблюдателя или на бей-байер " казва Пати Бритън, клиничен сексолог и автор на Най- Изкуство на секс Треньорска , "За някои мъже, това може да бъде способността дапроизвеждат невероятни многобройни оргазми в партньора си. Задруги мъже може да означава, че може да продължи три минути. Дабъдеш велик любовник означава да станеш велик любовник на свояконкретен партньор и това изисква да направиш нещо много трудно:да отвориш устата си .
Големият секс съвет 1: Вземете възглавницата за разговор
Точно така. В устата , Полезна за целуване и други оралноадминистрирани форми на възбуда (никой от които не трябва да сеподценява), той също е инструмент за комуникация. Опитай. Кажи йкакво искаш. Попитай я какво й харесва. Стреляй за доверие иоткритост.
"Ако се запознаете с вас и партньора си, ще имате много по-еротични иексплозивни сексуални отношения ", казва Джой Дейвидсън, базиранав Ню Йорк психолог и сексолог и автор на безстрашен секс .

Големият секс съвет 2: Не вярвайте в шкафската стая

Когато хората правят разговори, те често се карам да се надува с техните връстници. По-малко прилични от жените, за да обсъждат несигурността си и по-склонни да преувеличават своите злоупотреби, мъжете наричат ​​изкривени снимки на сексуалния си живот един за друг.
"Мнозина мъже са готови да мислят, че техният сексуален живот им липсва, че други мъже имат по-голям пол или по-чести секс", казва Дейвидсън. - Те имат чувството, че корабът за удоволствие е плавал и е оставил зад тях.
Според Майкъл Каслсман, базиран в Сан Франциско секс експерт и автор на Големия секс: Ръководство за тайните принципи на сексуалния секс , средната честота на секса в ангажираните дългосрочни взаимоотношения е приблизително веднъж на всеки 10 дни.

Големият секс Съвет 3: Не сравнявай сексуалния си живот с порно

Не всички хора знаят за секса, който са научили от порнографията. Но много от тях го направиха. И това може да е проблем. Населено, тъй като е от безупречно оформени жени и мъже с гравиран абс и конски надарения, забавленията за възрастни карат много момчета да се запитат: Какво правя грешно? Или по-скоро: "Какво не е наред с мен?
"Един от най-разрушителните митове за порно е, че убеждава толкова много момчета, че са твърде малки", казва Каслман. "Те забравят, че порнографията се самоизбира ... Това не са обикновените мъже. Те са крайният край на скалата.
Някои от другите фикции, които порноусъвършенствуват, са идеята, че жените винаги са подготвени и готови ("в реалния свят", казва Дейвидсън, "хората казват" не "); Че същите движения работят върху всеки партньор; Че задоволяването на секса винаги кулминира в оргазъм.
Има позитиви към порно - може, например, да ни вдъхнови за по-голямо сексуално проучване. Но когато Деби Да Далас, тя също е увредила начина, по който мъжете често мислят за секса.
"Няма да попреча на гледането на порно, стига да сте наясно, че това не е реалност", казва Castleman. "Това е като гледане на кола преследване в екшън филм. Това е вълнуващо. Това е забавно. Но всеки знае, че това не е начинът да управляваш.

Големият секс съвет 4: Фокусирайте се върху приятните усещания

Докато шофираме, нека поговорим за пътуването. И кабините. И компютрите. И исканията и разсейването на ежедневието ни.
Стресът е враг на голям секс. Така е и безпокойството за представянето. Намаляването на двата вида спомага за максималното удоволствие на партньора ви. "Ако можем да успокоим нашите маймуни-умове, да спрем този непрекъснат вътрешен разговор, можем да се отворим за по-добър секс", казва Бритън.
Тя препоръчва на мъжете да възприемат мантра: FOPS или фокус върху приятните усещания.
"Има техники, вариращи от очи - невероятно до масажно и синхронизирано дишане, което ви помага да държите в момента", казва Бритън. "Големият секс се случва в настоящето. Това не се случва в бъдеще, като да се тревожите колко бързо ще дойдете.

Велик секс Съвет 5: Фокус по-малко върху размера и повече по други въпроси

"Няма да се преструвам, че няма значение", казва Дейвидсън. "Има много жени, за които абсолютно го прави. Но предпочитам да се съсредоточа върху идеята за правилното прилягане. "
Никой от двамата не е построен по същия начин и помага да има съвместими части от тялото. За някои жени, мъжете със скромен размер може да са перфектни. Това е въпрос на физиология и лични предпочитания. Но перфектното прилягане не е единственият път за удовлетворяване на секса. Фокусирайте се върху любовната игра. Съсредоточете се върху целуването, гърчовете, галенето - пълната панола на сексуалното удоволствие.
"Много жени реагират много на мъжкия глас по време на любовта", казва Дейвидсън. "Ако човек има словесни възможности и може да привлече жена чрез гласа си, това може да стане мощна част от неговия репертоар.

Големият Секс Съвет 6: График Секс. Наистина ли.

Това, което звучи ревниво и мрачно, може да бъде всъщност сънливост, казва Майкъл Каслсман, който препоръчва стратегията особено на двойките в дългосрочни взаимоотношения , които са преминали през всяка друга фаза.
"Има толкова мощна митология, която казва, че трябва да попаднете спонтанно в ръцете на другите, да играете низ музика и слънцето да застане на Запад, а ако това не се случи, има нещо нередно с теб", казва Каслман. "Глупости. Реалният живот не работи по този начин. "
Вместо да увеличава натиска да изпълнява ("Това е сега, или никога!"), Графикът наистина може да направи секс по-спокоен. Можете да развиете чувствени ритуали, да правите романтични жестове в очакване на срещата ви. Можете да се отдадете на масажи или да си направите душ заедно.
Каслман казва, че планирането на секс също елиминира конфликтите по отношение на желанията. "Хората казват:" Ами ако не съм в настроение? " Едно от нещата за отношенията е, че понякога правите компромиси. Но това, което учудва хората, след като започнат да планират секс, е, че те наистина могат да се радват на това. "

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger