Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

петък, 18 август 2017 г.

Начини за отслабване, без тичане

Работа може да бъде изключително ефективен инструмент за изгаряне на калории, но тя работи само ако това е нещо, което правите редовно. Ако не обичате да бягате, няма вероятност да го направите достатъчно, за да окажете значително влияние върху загубата на тегло. В действителност, повечето упражнения не правят много на вдлъбнатина, когато става дума за проливане на килограми - това е вашата диета, която наистина има значение. Преглед на изследванията, публикувани през 2014 г. за напредъка в сърдечно-съдовите заболявания, определи, че ако общият обем на аеробни упражнения е много висок, вероятно ще загубите значителна тежест. Въпреки това, важно е да запомните, че има ползи, различни от загуба на тегло, когато става въпрос за упражнения, така че не е нещо, което трябва да пропуснете изцяло. Това увеличава разходите за енергия за почивка, така че изгаряте повече калории, когато не упражнявате, и намалява кръвното налягане, предотвратява заболявания като диабет тип 2, подобрява съня и остър ум, но това е само ако го направите. Ако искате да упражнявате редовно, за да отслабнете, изберете активност, на която да се придържате. Алтернативни възможности за упражнения Броят калории, които изгаряте в рамките на един час упражнения - сумата, която трябва да направите пет дни в седмицата, според Центъра за контрол и профилактика на заболяванията, да отслабнете - варира в зависимост от теглото и интензивността на тренировката , За човек на 160-килограмов килограм, един час на бягане при скорост от 10 минути на миля изгаря приблизително 580 калории. Това е доста добро калорично изгаряне, но това не е единственото упражнение, което предлага толкова много. Изкачването на велосипеда на открито при средна скорост от 12 до 14 км / ч изгаря приблизително същия брой калории на час. Един час кикбокс изгаря още повече, 727 калории. Също така можете да комбинирате други дейности, за да съответствате на изгарянето на калориите, което се предлага. Един час на елиптичния треньор изгаря приблизително 365 калории и е много по-лесно за вашите стави. Лекото до умерено интензивно плуване изгаря малко повече от 420 калории, докато хатха йога ще изгори малко по-малко от 300 калории на час. Допълнителните калорийни изгаряния, които можете да направите, вместо да се движите, включват туризъм, тренировки за тегло, танци и ходене.


Почиствайте вашата диета

Ако трябваше да ядете 300-калоричен бонбон, щеше да ви отнеме повече от 30 минути, за да работите с калориите - точно това е причината, поради която упражняването, дори да върви, не е толкова ефикасно за загуба на тегло, колкото мониторинг на вашата диета.

За да изгубите килограм тегло, искате да ограничите калориите си с приблизително 500 калории на ден от това, което тялото Ви се нуждае всеки ден, за да поддържате текущото си тегло. Това се равнява на 3,500 калории на седмица, което води до загуба на тегло от 1 килограм.

Според Харвардското училище за обществено здраве TH Chan, диетата с по-ниско съдържание на въглехидрати с по-ниско съдържание на протеини е по-ефективна при загуба на тегло, отколкото при диети с ниско съдържание на мазнини. Това може да се дължи на факта, че те са по-смущаващи, така че да ядете по-малко, или защото създавате голям термичен ефект - т.е. необходимо е повече енергия за съхранение и метаболизиране на протеина.

Без значение каква е причината, ако искате да отслабнете, се съсредоточете върху яденето на комбинация от постно белтъци, като риба, птици, соя и бобови растения, в комбинация със зеленчуци, особено зелени листни като спанак, маруля и зеле. Добавете мазнини, като зехтин, сирене или ядки, и включете ниско до умерено количество сложни въглехидрати. Това може да бъде кафяв ориз, пълнозърнест хляб или нишестени зеленчуци като сладки картофи.



Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger