Горещи статии

Красота

Ревюта

Свят

събота, 5 август 2017 г.

5 спортни тв стриймa на живо които трябва да знаете

Как да гледате онлайн НБА, MLB и NFL игри.
Историята е направена тази година от Златните държавни воини. Екипът завърши редовния сезон с 73 победи, а охраната на суперзвездата на Уориър Стивън Кърри беше избрана за лигата на МВП с единодушно гласуване - нито една от тях не се е случвала по-рано в историята на НБА.
Тази седмица обаче воините можеха да направят историята по съвсем друга причина: техните противници в Западните конферентни финали, "Оклахома Сити Тъндър", спечелиха 1 поред от серията в Оукланд и сега поведоха мачовете 2-1. Ако гръмотевицата мога да разбера как да спечели още две игри-всички те трябва да направите, е да спечели и двете от останалите си домакински мача-воини ще държат исторически съмнителен постигането на печеливша най-редовния сезон игри всякога не е спечели титлата в НБА Или дори да стигнете до финалите.
Ако сте гледали тази потенциална история в производството, вие вероятно сте клиент на кабелна телевизия. Серията Thunder-Warriors се излъчва на TNT, докато мачът на "Торонто Раптърс" срещу "Кливланд Кавалиърс" в Източна конференция излъчва изключително на ESPN. И двамата, разбира се, са платени телевизионни канали, които не бива да изненадват никого, колко много големи спортове са в партньорство с кабели, а не със свободни излъчващи мрежи, макар и да го нарани.
Въпреки това, съществуват начини за поток от плейофите на НБА и много други големи спортни събития, понякога с малко или никакви разходи. Ето някои от услугите за стрийминг, които да запазите радара си, ако сте спортен фен, който отказва да се качи на борда с такси за кабелна телевизия.

Прочетете следното: Как да гледате всички телевизори, които искате, без да плащате кабелни сметки

TNT извънреден труд
Любопитно е, че докато TNT канал е достъпен само на телевизията, ако имате месечен абонамент за заплащане, свързаното с мрежата приложение NBA TNT Overtime позволява на всеки да излъчва игри за плейофи, включително всички финали на Западната конференция. (Вж. По-долу за стрийминг на финалите на Източната конференция.) Финалите на НБА, междувременно, излъчват ABC, което е безплатно, ако имате HD антена, не е необходим кабелен пакет.

Sling телевизия
Основният пакет Sling TV ви дава възможност да избирате между 20 канала, включително ESPN, ESPN 2 и канали на Търнър като TBS и TNT, за платена цена от $ 20 на месец. В средата на април Sling пусна нова услуга в бета версия, която излъчва местни и национални канали Fox, включително и някои Fox Sports канали, които могат да излъчват NHL, NBA, MLB и NFL игри в зависимост от това къде живеете. Тази опция също е $ 20 на месец, но ако отидете по този начин, ще трябва да плащате допълнително за ESPN. Както вече посочихме, Sling е на разположение за безплатен седемдневен пробен период, ако не сте проверили услугата в миналото.
PlayStation Vue
Свободни седемдневни изпитания също са достъпни за PlayStation Vue - услугата за стрийминг, която се предлага чрез конзолата за игри на Sony. Основният пакет PlayStation Vue струва $ 30 на месец и идва с около 55 канала, включително два ESPN и Fox Sports канала, както и TBS и TNT.

Yahoo!
Макар че е изненадващо трудно да се намери - ни отнеха не по-малко от 10 търсения от Google, за да открием графиката за май-Yahoo! Е стрийминг на една игра на основната лига бейзбол всеки ден през сезон 2016. В някои случаи играта, която се предава поточно, се предполага, че се определя от гласуването на феновете, но феновете се оплакват, че очевидно няма връзка с действителното гласуване.

Twitter
За предстоящия сезон на NFL Twitter излъчва 10 игри в четвъртък вечер. Преглеждането ще бъде безплатно за всички, а игрите ще се излъчват едновременно в NBC, CBS или мрежата NFL.

Прочетете следното: Представете си кой е виновен за по-малко фенове, които гледат спорта по телевизията

Други Опции Очаквайте скоро
Hulu и YouTube съобщават, че в пакетите има абонаментни пакети, а пакетите от канали, които те предлагат на клиентите, вероятно ще имат ESPN, Fox Sports Channels или и двете. Въпреки че нищо не е официално, изглежда, че ESPN инвестира в услуга, която ще струва MLB игри. И това вероятно е въпрос само на време, преди Amazon, който кандидатства за NFL договор в крайна сметка спечели от Twitter, успява да хоп в спортни стрийминг бизнес.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2017 Топ 10
Distributed By 10-deset. Powered byBlogger